Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iPhone 6s ve Cyclone Bluetooth bağlantısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• iPhone 6s ve Cyclone Bluetooth bağlantısı

Merhaba, yaklaşık 3 yıldir iPhone 6/5s ve 5 ile sorunsuz bir şekilde Bluetooth bağlantısı ile kullandığım aracimdaki Cyclone ile iPhone 6s bağlantımı bir turlu yapamadım.

Cumartesi Topukyaylasina gelirkentekrar denemelerimde de başaramadım. Acaba iPhone 6s ile bağlantı protokulumu desteklemiyor?

Benzer sorun yasayan varsa çözüm veya önerisi olanlardan yardım rica ederim.

Ynt: iPhone 6s ve Cyclone Bluetooth bağlantısı

Benzer bir durumu daha önce tesadüfen yine bir opel forumdan okumuştum. Hatta bulursam linki atarım.

Orada şöyle yazıyordu hayal meyal hatırladığım kadarıyla : "Telefonu aracın kendi bluetooth'u ile eşleştirin, cyclone cihazınki ile değil. Sonrasında evet-hayır yazdığında büyük tuşa yani ses açma tuşunun altındaki menü seçme tuşuna basın sorununuz düzelecektir."

Yorum

Ben 6S ve Cylone ikilisini eşleştirirken sorun yaşamadım
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        Ben 6S ve Cylone ikilisini eşleştirirken sorun yaşamadım
        Ahmet eşleştir diyorum arama modunda bekliyor baska telefon ile bağlandı.

Yorum

Alper abi sorununa çözüm bulamıcam ama 6S leriniz hayırlı olsun Eskiyen sadece tarihi olsuun

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Ben aracimda Cyclone kullaniyorum genellikle ayni sorunu bende yasiyorum. Android cihazlari bilmem ama Iphone la sorun bu sekilde cozuluyor. Kendimce buldugum cozum soyle.
            1-Bluetooth baglantisini cyclone ile yapiyoruz.
            2-Baglantidan sonra, telefonla ornegin 532 123 45 6 gibi normal numaradan 1 rakam eksik tuslayarak arama yapiyoruz.
            3-Arama islemi hatali oldugundan biraz uzun suruyor ve operator ''yanlis bir numara cevirdiniz'' sesli uyarisi cikiyor.
            4-Bu uyari sesini eger baglantiniz kurulduysa operator sesini aracinizdan duyacaksiniz.
            5-Eger duyamadiysaniz islemi tekrarlayin
            6-Hala duyamiyorsaniz aux-cd tusuna basarak cd ve aux arasinda kisa bir gecis yapin.
            Bu sekilde kesin baglaniyor. Bende bilmiyorum sebebini ama Cyclone da boyle sacma bir durum var. kendimce bu isi boyle cozdum ve 3 yildir boyle kullaniyorum. Tum muzikleri bluetooth araciligiyla telefondan dinlerim aracimdayken, surekli seyahat ettigimden radyo pek kullanisli olmuyor.
            Umarim yardimci olabilmisimdir. urock
            1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpAckl
              Ben aracimda Cyclone kullaniyorum genellikle ayni sorunu bende yasiyorum. Android cihazlari bilmem ama Iphone la sorun bu sekilde cozuluyor. Kendimce buldugum cozum soyle.
              1-Bluetooth baglantisini cyclone ile yapiyoruz.
              2-Baglantidan sonra, telefonla ornegin 532 123 45 6 gibi normal numaradan 1 rakam eksik tuslayarak arama yapiyoruz.
              3-Arama islemi hatali oldugundan biraz uzun suruyor ve operator ''yanlis bir numara cevirdiniz'' sesli uyarisi cikiyor.
              4-Bu uyari sesini eger baglantiniz kurulduysa operator sesini aracinizdan duyacaksiniz.
              5-Eger duyamadiysaniz islemi tekrarlayin
              6-Hala duyamiyorsaniz aux-cd tusuna basarak cd ve aux arasinda kisa bir gecis yapin.
              Bu sekilde kesin baglaniyor. Bende bilmiyorum sebebini ama Cyclone da boyle sacma bir durum var. kendimce bu isi boyle cozdum ve 3 yildir boyle kullaniyorum. Tum muzikleri bluetooth araciligiyla telefondan dinlerim aracimdayken, surekli seyahat ettigimden radyo pek kullanisli olmuyor.
              Umarim yardimci olabilmisimdir. urock
              Bilgilendirmeniz icin teşekkür ederim, gerçekten cok ilginç bir yöntem olmus.
              Şehir dışındayım döner donmez deneyecegim

Yorum

İşleniyor...
              X