Aracın kapıları hiçbir şekilde açılmıyor. Anahtarı kilide soktum çevirdim yine açılmadı. Bagajda açılmıyor. Ne yapabilirim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acil yardım!!! kapılar açılmıyor!!
Collapse
X
-
Ynt: Acil yardım!!! kapılar açılmıyor!!
sıkıntılı bir durum
Ön sol kapının krom çıtasını kaldırın ve bir uzun tel yada tornavida ile açmaya çalışın
yada wd40 ile once klit mekanizmasının içini temizleyin sonra tekrar deneyin sanki aracın aküsü bitmiş gibi kumandaya bastığınızda araç tepki veriyormu ışıklar yanıp sönüyormu ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
benim eski araçta da (astra j) taşıma moduna alıp bir ay sonra gelip aracı anahtarla açmak zorunda kalmıştım ve ilk başta açılmamıştı anahtar dönmedi hatta servisi aradım bana çekici ile servise getirmem gerektiğini söylediler sonra dedim ya herru ya merru anahtarı zorladım ve döndü yani ilk başta anahtar hiç kullanılmadığından zor dönüyor belki zorlarsanız açılabilir.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Vay arkadaş ben de benim kilit bozuk sandımdı, demek hepsinde aynı sorun var.
Benim akü de anlayamadığım bir nedenle durup dururken bitmişti. Manuel açıp çoluğu çocuğu bindireyim bari hem de kaputu açar takviye yaparım arkadaştan falan dedim... Ama manuel yani anahtarla açılmadı. Dönmedi hiç, ben de zorlamadım. Yol yardımını aradım, bir saat sonra da olsa geldiler ama tabi perişan olduk sinirlerimiz gerildi. Oturacak yer de yoktu yakınlarda. Neyse adam geldi, kapıya bir şey takıp şişirmeye başladı ben farkedince hemen durdurdum, dedim sakın devam etme kapıyı yamultursun papaz oluruz. Adam artık motorun altına yattı, biyerlere bir kablolar bağladı, sanırım birini şaseye birine şarj dinamosunun oralara falan biyerlere bağlayıp verdi elektriği. Şak diye geldi araç kendine, hemen kilitleri açığ kaputu açtım. Kabloları söküp normal takviye yaptı, 10 tl para aldı gitti
Geçmiş olsun, hiç halledemezseniz bu yolu denetin. Denemeyin, denetin, nolur nolmaz...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum