Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardım!!! kapılar açılmıyor!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil yardım!!! kapılar açılmıyor!!

Aracın kapıları hiçbir şekilde açılmıyor. Anahtarı kilide soktum çevirdim yine açılmadı. Bagajda açılmıyor. Ne yapabilirim?
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Ynt: Acil yardım!!! kapılar açılmıyor!!

sıkıntılı bir durum

Ön sol kapının krom çıtasını kaldırın ve bir uzun tel yada tornavida ile açmaya çalışın

yada wd40 ile once klit mekanizmasının içini temizleyin sonra tekrar deneyin sanki aracın aküsü bitmiş gibi kumandaya bastığınızda araç tepki veriyormu ışıklar yanıp sönüyormu ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Anahtarın bile açmaması bir tür güvenlik önlemi olabilir mi?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

hiçbir tepki vermiyor. Akü nasıl bitti anlamadım. Hiçbir bitme belirtisi yoktu. Manuel olarak neden açılmıyor onuda anlamış değilim. Çıtayı söküp o şekilde açmayı deniyim bide.
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Akü bitse dahi manuel olarak açılması gerekmez mi kapıların? Yedek anahtar ile deneyin birde.

Yorum

iki anahtarda elimde ama açılmadı.
            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Çok ilginç bir durum geçmiş olsun...
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Töbe.... MErak la nedeni ni bekliyorum.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Geçmiş olsun.
                  Durumda düzelme oldu mu?
                  Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Arkadaşlar çıtayıda söktüm ama bu iş benim yapabileceğim bişeye benzemiyor. arabayı bıraktım sabah işyerinde. sabah tekrar gidip uğraşıcam.
                    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

benim eski araçta da (astra j) taşıma moduna alıp bir ay sonra gelip aracı anahtarla açmak zorunda kalmıştım ve ilk başta açılmamıştı anahtar dönmedi hatta servisi aradım bana çekici ile servise getirmem gerektiğini söylediler sonra dedim ya herru ya merru anahtarı zorladım ve döndü yani ilk başta anahtar hiç kullanılmadığından zor dönüyor belki zorlarsanız açılabilir.
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Anahtar sağa sola dönüyor ama hiç tepki yok. Kapıyı bir şekilde açarım da bakalım araba çalışırmı...
                        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Geçmiş olsun bir gelişme oldu mu?

Yorum

Geçmiş olsun, sonuç ne oldu?

Yorum

Vay arkadaş ben de benim kilit bozuk sandımdı, demek hepsinde aynı sorun var.

Benim akü de anlayamadığım bir nedenle durup dururken bitmişti. Manuel açıp çoluğu çocuğu bindireyim bari hem de kaputu açar takviye yaparım arkadaştan falan dedim... Ama manuel yani anahtarla açılmadı. Dönmedi hiç, ben de zorlamadım. Yol yardımını aradım, bir saat sonra da olsa geldiler ama tabi perişan olduk sinirlerimiz gerildi. Oturacak yer de yoktu yakınlarda. Neyse adam geldi, kapıya bir şey takıp şişirmeye başladı ben farkedince hemen durdurdum, dedim sakın devam etme kapıyı yamultursun papaz oluruz. Adam artık motorun altına yattı, biyerlere bir kablolar bağladı, sanırım birini şaseye birine şarj dinamosunun oralara falan biyerlere bağlayıp verdi elektriği. Şak diye geldi araç kendine, hemen kilitleri açığ kaputu açtım. Kabloları söküp normal takviye yaptı, 10 tl para aldı gitti

Geçmiş olsun, hiç halledemezseniz bu yolu denetin. Denemeyin, denetin, nolur nolmaz...
                              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                              X