Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ucuz atlatılan bir kaza ve tampon sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ucuz atlatılan bir kaza ve tampon sorunu

Selamlar, geçen hafta Pazartesi günü benim dikkatsizliğim nedeniyle bir kaza başıma geldi. Ana yola çıkarken yolu kontrol ettim ve boş olduğunu gördüm. Çıkar çıkmaz ise bir çöp kamyonunun tekeri ön tamponuma çarptı. Şans eseri sadece tamponuma vurdu. Ben durdum ve kamyonu izledim. Önce sol tekerlekler havaya kalktı sonra sağ tekerlekler ve en son sol tekerlekler havalandıktan sonra durdu. Anlaşılan bayaa süratliydi. Allah korudu ki takla atmadı. Neyse tutanaklar falan derken aracımı kaskodan yaptırmaya karar verdim. Önce eksper tamponun tamir edileceği raporunu yazdı fakat daha sonra kazada tamponun uzadığını ve tamir sonrası vida yerlerinde kaymalar olabileceğini söylediler ve tamponun yenilenmesi kararı çıktı. Yıl sonu olduğu için sayım olduğunu ve tamponun gecikeceğini söylediler. Bu Pazartesi tamponun ellerine ulaştığını fakat gelen tamponun ön sensörleri olmayan tamponlardan olduğunu (nasıl başardılarsa az bulunabilecek bir şeyi gönderebilmeyi) yeni spariş geçtiklerini söylediler. Dün de yeni tamponun geldiğini fakat taşıma sırasında kırıldığını belirtti arkadaşlar. Şimdi yarın için tamponun ellerine ulaşacağını söylediler. Tabii bu arada kaskonun bize verdiği aracın zamanı da doldu. Sizce bu konuda ne yapabilirim? Sizlere de bir danışayım dedim.

http://i.hizliresim.com/MLpp2a.jpg

Ynt: Ucuz atlatılan bir kaza ve tampon sorunu

çok geçmiş olsun. poliçenin şekline göre süre uzatımı mümkün olabiliyor. bu arada bu kaza trafik sigortasından da karşılanabilir olmalı. anlaşılan sizin kasko onların trafik sigortasından alacak sonrasında. yoksa indiriminiz kalkacak.

Yorum

Geçmiş olsun..Buna da şükür diyelim...ALLAH beterinden korusun..

Yorum

Geçmiş olsun. Buna da şükür. Buşekilde tamponu nasıl tamir ediceklermiş önceden? İkiye ayrılmış..
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Geçmiş olsun, bu arada ne tamponmuş be

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Çok geçmiş olsun öncelikle. Hata sizde bulunursa kaskonuzdaki hasarsızlık indirimi gider eğer varsa. Poliçenizde aksi belirtilmemişse ücretsiz araç süresi tamir süresi kadardır. Tamir süresini eksper söylüyor. Parça beklenen süre ve servisteki iş yoğunluğu bu süreye ilave edilmiyor.
            O yüzden poliçenizde süresiz ikame araç ibaresinin ve ilave olarak da anahtar kaybı klozunun olduğunu bence mutlaka kontrol edin, en azından yeni poliçenizde.

Bazen servislerin anlaşmalı olduğu ya da tanıdığı kiralamacılar oluyor, oralardan çok uyguna araç kiralayabilirsiniz. Tabi servisin işi uzarsa, parça falan... Ama araç binilmeyecek durumda değil gibi geldi bana. Basitçe örterek tedbir alıp sakince kullanın, kiralama yapmam ben olsam. Bi tamponu takmak da günler sürmez heralde. Gün içinde takarlar.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bununla geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Büyük geçmiş olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Geçmiş olsun...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

geçmiş olsun.
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Gecmis olsun
                      F30 Sport+

Yorum

geçmiş olsun

Yorum

geçmiş olsun
                          far kapsülünüzü kontrol ettiniz mi çatlaklar meydana geldiyse farın içine su alabilir sizi uğraştırabilir sonraki süreçlerde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                            geçmiş olsun
                            far kapsülünüzü kontrol ettiniz mi çatlaklar meydana geldiyse farın içine su alabilir sizi uğraştırabilir sonraki süreçlerde
                            Geçmiş olsun kesinlikle uyarıya katılıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                              geçmiş olsun
                              Büyük bir nokta!
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                              X