Herkese mrb. Bugun insigniamla seyahat ederken yoculugumun yaklasık 40. Dakıkalarında ses seviyeyi 20 den yukarıya cıkmadı. Kapatıp actım yıne olmadı bu kez 19 da takılı kaldı. Daha fazla artmadı. Durdum kontagı kapatıp actım duzeldı. Sora yıne oldu bu kez radyo acma kapatma dugmesine seri bir sekılde ıki defa bastım akabınde hemen sesi arttırdım normale dondu. Ama üçüncü defa yine takıldı her defasında farklı ses sevıyesinde takılıyor. Aradan ıkı saat gectı bu defada kendı kendı duzeldı. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Herhangibir sebepten dolayı hata kodu falanmı yazdı hafızasına. Kutup basını sokup taksam duzelir miki.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Muzık ses ayarı
Collapse
X
-
Ynt: Muzık ses ayarı
Çok nadirde de olsa elektronik parçalar da bu tür takılmalar olabilir özellikle yüksek seste müzik dinlendiğinde anfide oluşan ısıdan cihazı korumak için ses sistemi sesi düşürebilir
Akünün kutup başını söküp takın ve tekrarlar ise servise gidin bir ekipman düzgün çalışmıyor demektir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Ynt: Muzık ses ayarı
Fatih Abi'nin dediği gibi yüksek sıcaklıktan dolayı oluşuyor. Ben de Megane aracımda farketmiştim bu durumu. CD'yi çıkarttığımda ateş gibi oluyordu.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum