vites boşta olduğunda esp çalışır mı? viteste olması gerekir mi? merak ettim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
boşta esp çalışıyor mu?
Collapse
X
-
Ynt: boşta esp çalışıyor mu?
bazı araçlarda emniyet kemeri takılı değilken hava yastıklarının açılmadığını okumuştum. araç yolcu yok gibi agılıyormuş. bu nedenle aklıma geldi. acaba vitese almak yada almamak aracın esp sistemini tetikliyor mu yada kontak açılır açılmaz esp ölçüm yapmaya başlıyor mu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: balkesbazı araçlarda emniyet kemeri takılı değilken hava yastıklarının açılmadığını okumuştum. araç yolcu yok gibi agılıyormuş. bu nedenle aklıma geldi. acaba vitese almak yada almamak aracın esp sistemini tetikliyor mu yada kontak açılır açılmaz esp ölçüm yapmaya başlıyor mu?2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
İzzet böyle bir güvenlik standartı var kemer takılı değil iken direksiyondan patlayan airbag yüzüne patladığı zaman ölümle sonuçlanan kazalar mevcut bu yüzden kemere bağlı çalışıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXİzzet böyle bir güvenlik standartı var kemer takılı değil iken direksiyondan patlayan airbag yüzüne patladığı zaman ölümle sonuçlanan kazalar mevcut bu yüzden kemere bağlı çalışıyor2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
Bizim araclar viteste gaza basmadiginda yakıt harcamıyor.. hareket halinde vites boşta iken yakıt harcıyor.. Bu sebepten vitesi boşa almaya gerek yok.. Haa illede boşta esp devreye giriyormu girmiyormu öğrenmek için ise onuda denemek lazım..
Yorum
Yorum