Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boşta esp çalışıyor mu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• boşta esp çalışıyor mu?

vites boşta olduğunda esp çalışır mı? viteste olması gerekir mi? merak ettim

Ynt: boşta esp çalışıyor mu?

Çalışması lazım,sonuçta onun işi aracı yolda tutmak,boş - dolu fark etmemeli normalde.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

boşta abs çalışıyorsa ki çalışıyor, esp de çalışır

Yorum

bazı araçlarda emniyet kemeri takılı değilken hava yastıklarının açılmadığını okumuştum. araç yolcu yok gibi agılıyormuş. bu nedenle aklıma geldi. acaba vitese almak yada almamak aracın esp sistemini tetikliyor mu yada kontak açılır açılmaz esp ölçüm yapmaya başlıyor mu?

Yorum

ESP araçta her tekere ayrı frenleme yaptıran sistem olduğu için çalışabilir diye tahmin ediyorum ama hareket halinde vitesi boşa atmaya gerek yok
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
            bazı araçlarda emniyet kemeri takılı değilken hava yastıklarının açılmadığını okumuştum. araç yolcu yok gibi agılıyormuş. bu nedenle aklıma geldi. acaba vitese almak yada almamak aracın esp sistemini tetikliyor mu yada kontak açılır açılmaz esp ölçüm yapmaya başlıyor mu?
            Bu konuyu bende çok duydum emniyet kemeri takılı değilken gerçekten airbag ler açılmıyor mu???
            2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

İzzet böyle bir güvenlik standartı var kemer takılı değil iken direksiyondan patlayan airbag yüzüne patladığı zaman ölümle sonuçlanan kazalar mevcut bu yüzden kemere bağlı çalışıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                İzzet böyle bir güvenlik standartı var kemer takılı değil iken direksiyondan patlayan airbag yüzüne patladığı zaman ölümle sonuçlanan kazalar mevcut bu yüzden kemere bağlı çalışıyor
                Sağol abi
                2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Hatta yolcu koltuğunda 12 yaş altı çocuklarda airbag patlaması sonucu başı kopan vakalar mevcut.
                  2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Bizim araclar viteste gaza basmadiginda yakıt harcamıyor.. hareket halinde vites boşta iken yakıt harcıyor.. Bu sebepten vitesi boşa almaya gerek yok.. Haa illede boşta esp devreye giriyormu girmiyormu öğrenmek için ise onuda denemek lazım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

sert bi viraja girin sorunuzun cevabını bulmuş olursunuz

Yorum

İşleniyor...
                      X