Merhabalar 2014-15 dizel cosmo insignia almayi dusunuyoirum fiyatlari 100-110 arasi degisiyor sifiri 112.000 belki sifir olur belli olmaz. Rica etsem araca sahip olanlar yillik ne kadar kasko oduyor ve full kaskomu? Kasko degeri 112 diye geciyor heralde
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014-15 Dizel Cosmo Kasko ?
Collapse
X
-
Ynt: 2014-15 Dizel Cosmo Kasko ?
Araçla ilgili görüşleri sormuşsunuz burada yazılı bandrol yıll 950 galiba
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=16990.0
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Şehir Antalya, full kasko tüm herşey dahil, aksigorta, hasarsızlık en üst limitte, aracı daha ilk dizel çıktığında tanıtım fiyatına aldım, alt komşum opel bayiinde çalışıyor ve ilişkilerim çok iyi dolayısıyla ben çok iyi fiyata aldım ama biraz bekledim tabii, bildiğim kadarıyla bu opsiyonlarda bir araç daha şu an yok gibi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Size yardımcı olur mu bilemem ama bir sigortacıdan öğrendiğime göre eş değerli passatlara göre insignia'ların kasko ücretleri %20-30 daha düşük oluyormuş. Bunun nedeni passatların çoğunun şirket/kiralama aracı olması ve çok kazaya karışmasıymış.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Şehir Antalya, full kasko tüm herşey dahil, aksigorta, hasarsızlık en üst limitte, aracı daha ilk dizel çıktığında tanıtım fiyatına aldım, alt komşum opel bayiinde çalışıyor ve ilişkilerim çok iyi dolayısıyla ben çok iyi fiyata aldım ama biraz bekledim tabii, bildiğim kadarıyla bu opsiyonlarda bir araç daha şu an yok gibiOrjinal yazı sahibi: mccoffeerSize yardımcı olur mu bilemem ama bir sigortacıdan öğrendiğime göre eş değerli passatlara göre insignia'ların kasko ücretleri %20-30 daha düşük oluyormuş. Bunun nedeni passatların çoğunun şirket/kiralama aracı olması ve çok kazaya karışmasıymış.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ertklsMerhabalar 2014-15 dizel cosmo insignia almayi dusunuyoirum fiyatlari 100-110 arasi degisiyor sifiri 112.000 belki sifir olur belli olmaz. Rica etsem araca sahip olanlar yillik ne kadar kasko oduyor ve full kaskomu? Kasko degeri 112 diye geciyor heralde
18 Aralıkta aldım aracı cosmo + park go 102,500 Tl, full kasko anadolu sigorta 1090 tl tuttu..2015 İNSİGNİA COSMO 1,6 CDTİ AT6
Yorum
Yorum