Merhaba herkese. Yeni almayı düşündüğüm insignia için lastik konusunda tam karar veremedim, 18 inç lastik alıcam ama marka konusunda düşünceliyim. yardım edin lütfen cool
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel İnsignia 1.6 turbo için lastik önerileriniz ?
Collapse
X
-
Ynt: Opel İnsignia 1.6 turbo için lastik önerileriniz ?
18" için 245/45/18 ölçüler bende Brigetstone vardı çok sert yol gürültüsünü çok alıyorrdu ,Goodyear ile değiştirdim bütün sesler gitti hem konfor hem güvenik acısından süper .Yumuşak hamurlu olduğu için biraz çabuk yıpranıyor olabilir gerçi bu kujllanmaya bağlı fakat değer.
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
Yorum
-
Aracımda fabrika çıkışı Bridgestone Potenza RE 050 vardı, eskiyince yerine Michelin Primacy 3 aldım.
Michelin ile tüketim ve konforda iyileşmeler oldu ancak bu araçların sürüş kaliteleri spor lastiklerle çok keyifli bir seviyede iken gezinti lastikleri ile daha çok tatminkar bir hi s veriyor.2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Tolga Bey ne çabuk eskittiniz lastikleri Yenileri hayırlı olsun.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Yazlık kışlık hepsi burada var...
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=16886.0
Benzer baika çoköa konu da var...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişTolga Bey ne çabuk eskittiniz lastikleri Yenileri hayırlı olsun.2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
Yorum