Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AKÜ TASARRUF MODU ETKİN ! UYARISI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AKÜ TASARRUF MODU ETKİN ! UYARISI

Merhaba Arkadaşlar, Son 2-3 gündür trafikte yoluma devam ederken gösterge panelinde akü tasarruf modu etkin ! uyarısı çıkıyor. Daha önceden akü arızası başıma gelmişti yeni akü aldım varta markalı daha 1 senesi dolmamıştır acaba sorun aküdemi yoksa soğuk havada sensörler kafayımı yiyor Teşekkürler.

Ynt: AKÜ TASARRUF MODU ETKİN ! UYARISI

Ben de 2015 model fluence var soğuk havalarda Akü ile ilgili uyarı çıkıyor anlık geliyor gidiyor soğuk havada akünün elektronları biraz sapıtabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Servise götürdüm önce aküyü ölçtüler 12 13 şarj etme değeri çıktı oraya akü daha 1 senelik sonra elektrikciye götürdüm bu araba 14 olması lazım dedi akün yeni ve sağlam olduğu için yolda kalmamışsın dedi aküyü yemiş sürekli dedi. Yani problem şarj dinamosundaymış araba şarj edemiyormuş 290 tl lik bir masrafla yırttık şimdilik ancak sıfırı 800 tl işcilik hariç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VasiiliZaitsev
        Servise götürdüm önce aküyü ölçtüler 12 13 şarj etme değeri çıktı oraya akü daha 1 senelik sonra elektrikciye götürdüm bu araba 14 olması lazım dedi akün yeni ve sağlam olduğu için yolda kalmamışsın dedi aküyü yemiş sürekli dedi. Yani problem şarj dinamosundaymış araba şarj edemiyormuş 290 tl lik bir masrafla yırttık şimdilik ancak sıfırı 800 tl işcilik hariç
        aynı sorun başıma geldi, ekrandaki bu tür uyarılarda dikkat edilmesi gereken ilk parça şarj dinamosu, tecrübeyle sabittir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          Orjinal yazı sahibi: VasiiliZaitsev
          aynı sorun başıma geldi, ekrandaki bu tür uyarılarda dikkat edilmesi gereken ilk parça şarj dinamosu, tecrübeyle sabittir
          hocam arıza şarj dinamosunda çıktı valla helal olsun

Yorum

Servise götürdüm mayıs ayında, arabanız muntazam dendi, 1 ya sonra yolda aküm bitti, servisler akünün bile bittiğini anlamıyor. Ellerindeki cihazlar yetersiz. Araba biraz gidip şarj olsa, akü iyi durumda mesajı veriyorlar. Özelikle BOSCH marka akü kontrol cihazı bizi 3 defa özel serviste yanılttı. En sonunda değiştirdik.
            Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Benim Şarj dinoması Çanakkale Başaranlar opel servisinde 3600 TL tutarında değiştiği halde uyarı gelmeye devam ediyor

Yorum

Hoşgeldiniz vahitgurkan keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                X