Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsigina Yağmur sensör sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel İnsigina Yağmur sensör sorunu

Merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım herkese selamlar,

1 ay kadar önce almış olduğum opel insignia 2013 model 2.0 cdti aracımda yağmur sensörü problemi var.
    Hassasiyet ayarını maximuma getirmeme rağmen çok yağışlı havalarda bile artık önümü göremez duruma gelmeme rağmen çok geç tepki veriyor
    neredeyse kaza yapacağım bu yüzden manuel kullanıyorum bunun nedeni ne olabilir biraz araştırdım yazılımdan olabileceği en kötü ihtimalle
    yağmur sensörünün değişmesi gerektiği,böyle bir problem yaşayan arkadaşımız veya çözümünü bilen varmı? yardımlarınızı bekliyorum.

Bülent Yüksel

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Ynt: Opel İnsigina Yağmur sensör sorunu

Bizim araçlarda hassasiyet ayarı var mı (2012 makyajsız) yoksa sadece makyajlı kasada mı var?
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Silecek kolunda kademe ayari ve gayet basarili calisiyor birseyleri yanlis yapiyor olabilirmisiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

BMW 320 vardı ondada aynı ayarlar var ortaya getirdigimde gayet başarılı hafif yağmurda hemen devreye giriyor fakat insigniada ise maximum kademe ayarda bardaktan boşalırcasına yağmurda zor reaksiyon veriyor.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Bizim araçlarda hassasiyet ayarı var mı (2012 makyajsız) yoksa sadece makyajlı kasada mı var?
          benim insignia makyajlımı bilmiyorum 2013 -8. ay üretim 9. aydan itibaren yeni kasa üretim basladı bildiğim kadarı ile benimkinede direksiyon ısıtma eklenmiş sanırım + olarak, benim arabanın yaşında bir insiginia daha vardı koltuk soğutmalı fakat km si fazla olduğu için almadım,aynı kasa üzerinde o kadar çok seçenek varki takip etmek çok zor.

Yorum

Ayarı ters yapıyor olabilir misiniz? Kılavuzdan yardım alarak ayarın doğruluğunu kontrol edin bence. Yön ters olabilir. Yaptığınız ayar doğruysa servisten başka çare yok gibi. Onların ilk diyeceği de " Her şey normal." Diretirseniz de é Değişmesi lazım o zaman." Bildiğin Opel servisi yani.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Kullanım klavuzunada baktım herşey doğru hatta servise gittim adamlar test ettiler yanımda elindeki spreyi cama püskürtüyor çalışıyor yoğun püskürttüğü için fakat ben yapayım dedim adamın gözü önünde aldım hafifice 5-6 defa sıktım sensörün üzerine artık üzeri komple kapandı sensörün devreye girmedi 1-2 saniye bekledikten sonra devreye girdi zaten sensörün üzerşine sıktığım kadar komple cama sıkmış olsam arabanın içersinden dışarsının gözükmesi mümkün değil,adam yazılımdan olabilir dedi belki sensör üzerine düşen yağmur tanesi sayı hesabı bu riski göze alıp önce yazılım ile deneyeceğim o bile 50 euro olmazsa sensör değişimi artık ne kadar tutarsa..

Yorum

Ben neyin 50 EUR olduğunu tam anlayamadım. Yazılım mı 50 EUR? Neye göre 50 EUR fiyat belirlemişler bana baya saçma geldi kusura bakmasınlar da
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

yazılım güncelleme diyeyim belki yanlış oldu, Almanyada maalesef 50 Euro yazılım güncelleme arıza tespit 100 Euro.. buranın ekonomik şartları farklı

Yorum

İşleniyor...
                  X