Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antifirz Eksiltme ve Far Arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Antifirz Eksiltme ve Far Arızası

Aracım sürekli antifirz eksiltiyordu.başta önemsemedim eksildikçe ekledim fakat 2 şişe bitince servise götürdüm. devirdaim pompoası iptal olmuş. ikinci arızam aracı yıkattım far su almış ve şu an sağ far iptal oldu sadece xenon yanmıyor. onun dişinda yükseklik ayarı vs yapıyor. Önerileriniz neler arkadaşlar?

Ynt: Antifirz Eksiltme ve Far Arızası

Devirdaim iptal olduysa yatın kalkın dua edin,motor elinizde kalabilirdi. Orijinaliyle değiştirin.Farın kapaklarını sökerek kuruttunuz mu?
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bende antifiriz koyduktan sonra bi kaç kez uyardı baktimki termostat gövdesinden kaciriyormuş degistirdim düzeldi contasi genlesip bozulmuş

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: colt45
        Aracım sürekli antifirz eksiltiyordu.başta önemsemedim eksildikçe ekledim fakat 2 şişe bitince servise götürdüm. devirdaim pompoası iptal olmuş. ikinci arızam aracı yıkattım far su almış ve şu an sağ far iptal oldu sadece xenon yanmıyor. onun dişinda yükseklik ayarı vs yapıyor. Önerileriniz neler arkadaşlar?
        far için ufak bi çözüm içinin iyice kuruduğundan emin olun ve sonra lambanın iptal olup olmadığını kontrol ettirin su beyine de zarar vermiş olabilir en sonda far kapsülünü hiçbir yerinden su almayacak şekilde örneğin slikon ile yapıştırın

Yorum

İşleniyor...
        X