Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik yardım !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastik yardım !!!

Arkadaşlar merhaba kışlık lastik alıcam aracımın üzerindeki lastikler şuan 245/45/18 ancak yeni lastiğimi 245/50/18 almayı düşünüyorum sizce manevralarda herhangi bir sürtme meydana gelirmi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ynt: Lastik yardım !!!

Olmayacağı kanaatindeyim...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

birşey olmaz

benim kışlıklar 255x35x19 sıkıntı yaşamadım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok kararsız kalsamda bugün 245/45/18 ebatlarında Kumho lastikler aldım yarın taktıracağım inşallah 50 yanak almak istememin sebebi tamamen aracımın esnemesini biraz daha yumuşatmaktı ancak olmadı

Yorum

Normal şartlarda orjınalde 245/45/18 yazlık lastıkleridir , kışlık olarakta 235/45/18 önerilir. veya varsa orjinal jant 215/55/17 hem güvenlik hemde konfor açısından çok iyidir.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Geçen gün continentalin kış lastiği rehberi elime geçti, kışlık lastiklerde taban alanı ne kadar geniş olursa o kadar iyi yol tutar yazılıydı (doğru bildiğimiz her şey yanlış mı ne)
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sanırım yanlış yazmışlar, kuru zeminde doğrudur fakat karda daha dar lastik olmalı.
              2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

"lastik yardım!" diye başlık görünce eyvah dedim nasıl yarılmış lastik acaba ihihi
                1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                X