Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iki sabahtır çekmeyen cikle

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• iki sabahtır çekmeyen cikle

arkadaşlar herkese merhaba aracım iki sabahtır çalıştırdığımda rolanti hemen normal düzeye geliyor yani iilk çalıştırmada olan o otomatik cikle olayı gerçekleşmiyor hava iki gündür araca bindiğimde hemen hemen 0 derece acaba bunla alakalı bi durum olabilirmi diye düşünüyorum ama mantıkende soğukken daha fazla çalışıp ısınması lazım diye düşünüyorum varmı böyle bir şey başına gelen cevaplarınız için teşekürler

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Ynt: iki sabahtır çekmeyen cikle

Aynı durum bende de var,- derecelerde kısa sürüyor,bazen olmuyor bile...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

hımm aynen yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ilk defa oldu böyle birşey aslında soğukta süreyi uzatması lazım diye düşünüyorum ama acaba hava çok soğuk diye motora çalışır çalışmaz o gazı vermekmi istemiyor sistem?

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Ben 3 yıldır kullanıyorum,3 yıldır böyle,ben de anlamadım.Sebebini bilen varsa yardımcı olsun.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Benim aracım motor ısınsa dahi bazen 0 derece ve altı sıcaklarında da yüksek rolantide çalışıyor belkide dizel ve benzinli araçlarda böyle bir fark söz konusu olabilirmi bilemiyorum.

Yorum

Değişik bi durum

Yorum

İşleniyor...
            X