1.4 T nin debriaj seti pahalıymış. İlgili servise, sorun geçmezse debriaj seti parası ve işçilik ücretini iade edermisiniz diye sorun bakalım ne diyecekler.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
konuyla ilgili teknik bilgim olmadığı için fazla yorum yapamıyorum. Bildiğim sadece araç kendi kendine gaz verdiğinde araçta devir saatiyle beraber hızda da bir miktar artış olduğu. Bu yüzden bikaç sefer kaza atlattım.
Daha önceki p0299 hatası için bir kaç usta map sensörü,turbo arızası falan bi çok ihtimalden bahsettiler ama sorun bujilerde çıktı.
Umarım büyük bir sorun çıkmaz.
Bende de var o kendi kendine gaz verme,2.viteste yapıyor özellikle.Ben daha yeni değiştirdim baskı balatayı,500 km olmuştur belki.Bence yazılımsal bir sıkıntı sanırım.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yarım debriyaj etkisi de yaratıyor olabilir. Neyse, inşallah masraflı olmaz. Geçmiş olsun.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bende Sprintbooster açıkken arada sırada yapıyor. Debriyaja basıyorum, 1-2 saniye kendi kendine tam gaz verdikten sonra normale dönüyor, ben de o zaman debriyajı bırakıyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Açıkçası bu durum benim için sorun değil ama aracı eşim de kullandığı için bu ara gaz vermelerde panikliyor. Bu nedenle bu durumun sona ermesi gerekiyor.
Ben sorunun gaz kelebek boğazından kaynaklandığını düşünüyorum zira daha önce böyle bir sorun yaşamıştım vectra c 1.9cdtı aracımda ve gaz kelebeğini temizleterek ben bu sıkıntıdan kurtulmuştum.
Ben sorunun gaz kelebek boğazından kaynaklandığını düşünüyorum zira daha önce böyle bir sorun yaşamıştım vectra c 1.9cdtı aracımda ve gaz kelebeğini temizleterek ben bu sıkıntıdan kurtulmuştum.
Sizinkide mi kendi kendine gaz veriyordu?
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Ben baskı balatadan olma ihtimaline pek ısınamadım. Volant deseniz belki düşünürüm ama.
Bence ilk ihtimal Map sensörü halen iyi bir ihtimal.
Bu durum bence en ucuz çözüm şeklinden başlanarak denenebilir.
Çözüm ne çıkacak merak ettim.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum