Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracın kendi kendine gaz vermesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracın kendi kendine gaz vermesi

yarın başka bir ustaya daha göstericem . değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Yorum

1.4 T nin debriaj seti pahalıymış. İlgili servise, sorun geçmezse debriaj seti parası ve işçilik ücretini iade edermisiniz diye sorun bakalım ne diyecekler.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yalçın Bey no comment modunda cool haha
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ynt: Aracın kendi kendine gaz vaza rmesi

konuyla ilgili teknik bilgim olmadığı için fazla yorum yapamıyorum. Bildiğim sadece araç kendi kendine gaz verdiğinde araçta devir saatiyle beraber hızda da bir miktar artış olduğu. Bu yüzden bikaç sefer kaza atlattım.
          Daha önceki p0299 hatası için bir kaç usta map sensörü,turbo arızası falan bi çok ihtimalden bahsettiler ama sorun bujilerde çıktı.
          Umarım büyük bir sorun çıkmaz.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

Bende de var o kendi kendine gaz verme,2.viteste yapıyor özellikle.Ben daha yeni değiştirdim baskı balatayı,500 km olmuştur belki.Bence yazılımsal bir sıkıntı sanırım.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Yarım debriyaj etkisi de yaratıyor olabilir. Neyse, inşallah masraflı olmaz. Geçmiş olsun.
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bende Sprintbooster açıkken arada sırada yapıyor. Debriyaja basıyorum, 1-2 saniye kendi kendine tam gaz verdikten sonra normale dönüyor, ben de o zaman debriyajı bırakıyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Açıkçası bu durum benim için sorun değil ama aracı eşim de kullandığı için bu ara gaz vermelerde panikliyor. Bu nedenle bu durumun sona ermesi gerekiyor.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                  Navigasyon DVD
                  46KT880

Yorum

geçmiş olsun ilk defa böyle bi sorun duyuyorum

Yorum

Ben sorunun gaz kelebek boğazından kaynaklandığını düşünüyorum zira daha önce böyle bir sorun yaşamıştım vectra c 1.9cdtı aracımda ve gaz kelebeğini temizleterek ben bu sıkıntıdan kurtulmuştum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tahaa
                        Ben sorunun gaz kelebek boğazından kaynaklandığını düşünüyorum zira daha önce böyle bir sorun yaşamıştım vectra c 1.9cdtı aracımda ve gaz kelebeğini temizleterek ben bu sıkıntıdan kurtulmuştum.
                        Sizinkide mi kendi kendine gaz veriyordu?
                        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Sorun baskı balata kaynaklı oldugu kesinleşti. orjinal gm baskı balata 800, Luk marka opelgm.com da 390 tl. sizce hangisi tercih edilmeli?

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                          Navigasyon DVD
                          46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                            Sorun baskı balata kaynaklı oldugu kesinleşti. orjinal gm baskı balata 800, Luk marka opelgm.com da 390 tl. sizce hangisi tercih edilmeli?
                            herşeyin orjinali kardeş makbul olan. Bende baskı balatayı sıyırmıştım, orjinal olanı taktırdım. Orjinali taktır, kafan rahat etsin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                              Benim baskı balata yeni değişti ama hala var gaz verme,iyi teşhis ettiler mi?

Yorum

Ben baskı balatadan olma ihtimaline pek ısınamadım. Volant deseniz belki düşünürüm ama.
                                Bence ilk ihtimal Map sensörü halen iyi bir ihtimal.
                                Bu durum bence en ucuz çözüm şeklinden başlanarak denenebilir.
                                Çözüm ne çıkacak merak ettim.
                                Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                                Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
                                X