Arkadaşlar merhaba uzun süredir merak ettiğim ve kafamın sürekli karışık olduğu bir konu bu. Mazotu nerden almalıyız fark nedir? Opet maslak mehmetçik vakfıktan alıyorum ses çok fazla araba baygın ama menzil uzun Shell de ses iyi çekiş iyi menzil kötü bunun hepsini bir arada alabileceğimiz bir marka yokmudur yani. Hem çekiş hem menzil hemde sessiz çalışacak yakıt alabileceğimiz istasyon yokmudur Teşekkürler şimdiden.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SHELL Mİ OPET Mİ EN İYİ DİZEL HANGİ MARKADA
Collapse
X
-
Ynt: SHELL Mİ OPET Mİ EN İYİ DİZEL HANGİ MARKADA
Ben uzun zamandır sadece Opet'ten alıyorum. Ondan önce de uzun süre sadece Shell'den aldım. Ben bahsettiğiniz kadar bariz farklar görmedim. Ben hep bu Shell iyi gider çok yakar, Opet gitmez az yakar konusunun bir şehir efsanesi olduğunu düşünmüşümdür.
Dediğim gibi ben bariz farklar hissetmiyorum. Hissedilebilmesine şaşırıyorum açıkçası.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
aytemiz' den aldım. ARacım şaha kaktı. Gerçekten fark ediyor Ersin bey.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981aytemiz' den aldım. ARacım şaha kaktı. Gerçekten fark ediyor Ersin bey.
Sonuçta oksijenin sabit olduğunu var sayarsak yanan maddeden yani yakıttan çıkan enerji ne kadar çok olursa motor gücü de ona göre artacaktır. Ama benim anlamadığım hepsi aynı oktanda olan benzin markaları arasındaki bu büyük fark... Heralde biri daha çok mu yanıyor ne oluyor... Bilemedim...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Sanırım içine koydukları katkı maddelerinden ama bende tam olarak anlayamadım yani opet alıyorum 6 7 aydır arabam çok sesli çalışmaya başladı bugün shell aldım bakalım düzelme olucakmı. Ama menzil konusunda opet gerçekten shell e göre daha uzun km gidiyor. Eskiden Shell GTL yakıt vardı o zaman arabanın şaha kalkma olayını anlamıştım o yakıt bir efsaneydi
Yorum
-
arkadaşlar 3 bin araçlık Ağır ticari, Hafif ticari, Binek filosunun sorumluluğunu yapıyorum. Poaş ile anlaşmamız vardı. Bir kaç ay önce total ile anlaşma yaptık. Sürücülerle arada sohbet ediyoruz arada ve totalden çok memnunlar. Artırdıkları yakıtların parasını aldıkları için çok ince hesaplar yapabiliyorlar total kit olan araçlar diğerlerine göre biraz daha fazla yakıt artırıyor.İNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
-
Ben opetin farkini dizel arabalarimda hissettim. Dizelde opet alinca araba benzinli gibi gidiyor resmen. Ayrica opetin wc leri filan cok temiz büfeleri guzel. Ama doguda.nedense en pahali satan opet. Yinede opet derimF30 Sport+
Yorum
-
2 senedir Total kullanıyorum. Bi kaç defa sunpet'ten aldım. Total'de bariz menzil farkı var. 950 km yapıyorum bir depoyla. Uzun yolda bu 1050-1100 kmlere çıkabilir.
Yorum
-
Ben de Bp'den alıyorum yakıtı,memnunum...Şirketten de önemlisi bayilerdir aslında.Bayi üçkağıt yapmazsa çok da fark etmiyor.Yakıtı aynı yerden alıp kendi katkılarını katıyorlar bildiğim.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum