Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyonla İlgili Sorum(n) ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyonla İlgili Sorum(n) ?

Arabayı kullanırken dikkatimi çekti. Mesela bi yerden döndüğümüzde falan direksiyonu çevirir döneriz sonra direksiyonun toplamasını bekleriz ya sanki benim direksiyon biraz geç toparlıyomuş gibi geldi hatta ben düzeltiyorum bazen.Sağa döndük diyelim kırıyorum sağa dönüyorum sonra giderken geç düzeliyo sağa sapmaması için biraz elinle düzeltmen gerekiyo.Bu olay lastik havalarından mıdır yoksa 18inçlerin azizliğinden midir anlamadım. Bizde bir tanede 2010 model corsa var onun hem direksiyonu daha hafif hemde ondan hiç böyle birşey farketmedim. Aklıma takıldı cevaplarsanız sevinirim
    Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Ynt: Direksiyonla İlgili Sorum(n) ?

link yukarıda isterseniz inceleyin ama o her aracta var.. maleseff...
    2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
    2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
    2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
    2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

link derken ne linkini kast ettiniz

Yorum

:S

Yorum

arkdaşlar malesef flexi olmayan her insignia nın sorunu o... ama yeni astralarda opel o sorunu aşmış elektro servo ve hıza duyarlı direksiyon koymuşlar aynen flexli insignia gibi olmuş.... Zaten astrada şuanda aracı çalıtırmadan ekranda direksiyon simgeside çıkıyor sanırım o özellikten kaynaklanıyor... yapılabilcek bir şey yok siziin için malesef...
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
            Arabayı kullanırken dikkatimi çekti. Mesela bi yerden döndüğümüzde falan direksiyonu çevirir döneriz sonra direksiyonun toplamasını bekleriz ya sanki benim direksiyon biraz geç toparlıyomuş gibi geldi hatta ben düzeltiyorum bazen.Sağa döndük diyelim kırıyorum sağa dönüyorum sonra giderken geç düzeliyo sağa sapmaması için biraz elinle düzeltmen gerekiyo.Bu olay lastik havalarından mıdır yoksa 18inçlerin azizliğinden midir anlamadım. Bizde bir tanede 2010 model corsa var onun hem direksiyonu daha hafif hemde ondan hiç böyle birşey farketmedim. Aklıma takıldı cevaplarsanız sevinirim
            Lastik havalarındandır muhtemelen.

Yorum

yok yok o konu lastikle ilgili değil malesef... ben servislede görültüm hatta insigniamı ilk aldığımda da sormuştum 2. insginia mı sırf bu hyüzden servise dahi götürdüm ama sonuç benim dediğim gibi çıktı hep
              F30 Sport+

Yorum

Ya bence bu arabaların hidrolik motoru bu tekerlere yetmiyor corsamdada elektro hidrolik var yani yarı fiyatına ama corsaya koymuşlar insigniaya koymamışlar gerçi çok bi problem değil yani sürüşü veya birşeyi etkilemiyor alışınca ama genede insanın aklına kalıyo onda var bunda yok diye neyse sorun değl bnm için fazla arabamı seviyorum

Yorum

Şimdi bakış açısına göre değişiyor yüksek hızda sert hareketler yapıyorsanız kullaqndığınız direksiyon çok daha verimli çünkü araç çok güçlü ve büyük bir araç yüksek hızlarda kontrol etmek için biraz sert bir direksiyona ihtiyaç var opel bizleri düşünüyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                    2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                    2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                    2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

İşleniyor...
                    X