Arkadaşlar cevabınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsigniada tekerlere karlı-buzlu havada zincir takılabilir mi?
Collapse
X
-
Ynt: İnsigniada tekerlere karlı-buzlu havada zincir takılabilir mi?
Zincir takılır tabi ki,en iyisi kar paletleridir.Ama kullanımına dikkat etmek lazım.60 km hızı geçmemek lazım.Yanlış kullanıldıysa hasar vermiştir.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Ben zamanında takmıştım hiç bişey olmadı.Sorunsuz takılabilir tabi ben 17'' lastiklere takmıştım sizin lastik ebadı nedir bilmiyorum.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Kitapçıkta zincirin takılabileceği ölçüler var.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
ABS ne alaka anlayamadım. Zincirin araca belli başlı zararlara dokunabilir ama ABS'yi hiç duymadım, bir mantık da göremedim. ABS'yi bozabiliyorsa herşeyi bozabilir. Örneğin tavan lambası2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelifeKara buza girdiysek arabada gitmiyorsa iple taş bağlarım lastiklere, bozulan abs olsun2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Merhaba,
245 lastiklere zincir takmak zor oluyor. Bunun İzmir'li olmamla bir ilgisi gerçekten yok. Abs sensörünün kablosuna ve çamurluk davlumbazına zarar verme olasılığı yüksek. Onun yerine kar çorabı denilen kumaş bazlı malzemeyi kullanmaya basladım. Takması çıkarması çok basit. Kuru asfaltta uzun süre gitmezseniz zarar da görmüyor. Geçen sene Uludağ'a çıkıp indim, hiç sıkıntı olmadı. Sadece çamur olursa yıkatıp kurutmak gerekiyor. Taşıması da rahat.
İyi akşamlar.
Yorum
Yorum