Merhaba arkadaşlar. 2014 cosmo 1.6 t otomatik vites insignia aracımız var. Aracı çalıştırdığımız zaman direksiyondan cızırtı gibi bi ses geliyor, normalmidir bu? Lastik basınç göstergesini o kadar aramamıza rağmen bulamadık, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sorun mu, normal mi karar veremedim.
Collapse
X
-
Ynt: Sorun mu, normal mi karar veremedim.
Bazi sesler olabilir on sol kapi acildiginda ilk enerji geldiginde on hazirlik sesleri,mars basinca gosterge panelinden ses gelebilir sorun oldugunu dusunmuyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Jant'lara bakmalısınız. Hiç jant içlerini gördünüz mü? Orda lastik basınç sensörleri varsa vardır, yoksa yoktur. Cosmo diye bu özellikle olacak diye bir şart yok diye biliyorum. Direksiyonun orada gösterge panelinin arkasında falan bolca ses gelebilecek donanım var. Sürekli değilse bence kafaya takılacak bir durum yoktur.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Benim önceki insigniam 2013 modeldi. Onda lastik basınç sensoru, aynalarda sinyal vardı. Su andaki 2014 bunda ikiside yok. Sinyal belki kör nokta donanımına yer açmak için kaldırılmıştır ama basınç sensoru tum araçlardan kaldırılmış sanırım.
.
Ses bencede normaldir. Bende de çalışırken stop ederken farklı sesler geliyor.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mcfly64Esp ve lastik basınç sensörü 2014 yılından beri üretilen tüm araçlara ab standard larindan dolayı zorunluİnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Tamam da o kanun AB içindeki araçlar için geçerli. TR'ye gönderdiği araçlarda aynı zorunluluğa uymak zorunda değil. TR'de böyle bir zorunluluk ben duymadım. Kış lastiği bile yeni zorunlu oldu, daha doğrusu olur gibi... Ticarilere sadece zorunlu. Diğerlerinde valilik kararı aranıyor zaten. O yazıyı ben de hatırlıyor gibiyim ama benim o haberden anladığım ticari araçlarda zorunluğu olduğuydu AB'de de. Vakit geçti pek emin değilim ama öyle olması lazım.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusTamam da o kanun AB içindeki araçlar için geçerli. TR'ye gönderdiği araçlarda aynı zorunluluğa uymak zorunda değil. TR'de böyle bir zorunluluk ben duymadım. Kış lastiği bile yeni zorunlu oldu, daha doğrusu olur gibi... Ticarilere sadece zorunlu. Diğerlerinde valilik kararı aranıyor zaten. O yazıyı ben de hatırlıyor gibiyim ama benim o haberden anladığım ticari araçlarda zorunluğu olduğuydu AB'de de. Vakit geçti pek emin değilim ama öyle olması lazım.
Yorum
-
Yorum
Yorum