Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cdti 136 beygir yakıt tüketimi? Danışma amaçlı soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 1.6 cdti 136 beygir yakıt tüketimi? Danışma amaçlı soru

İst - Ankara arası 130 ort hız ile 5.7. İstanbul şehir içi kullanımı 38km ort hız ile 6.0 lt. Otomatik araç için hiç de fena sayılmaz.
    2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: türk_187
      İst - Ankara arası 130 ort hız ile 5.7. İstanbul şehir içi kullanımı 38km ort hız ile 6.0 lt. Otomatik araç için hiç de fena sayılmaz.
      Tevazu yapmışsınız. Çok iyi değerler gerçekten.Ben golf tdı ile 65 km ortalama hız ile istanbul-şarköy(Tekirdağ) yaptım.Giderken ekonomi odaklı gittim 5,1 altına düşmedi. Şehiriçinde ki tüketim de çok güzel.Bu değerler 180 bg olsa tadından yenmez araçlarımızın. zaten 180 lik performans 136lık tüketimi tek bir araçta tutturan büyük marka oluyor.Onların fiyatlarına da biz yaklaşamıyoruz.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Yaz geldikçe benim tüketimde artıyor!! Bugün yine depo fulledim. Depo verisi 10.9 bilgisayar 9 gösteriyor. Benzinlik değiştirdim bu sefer opetten aldım. Olmadı bir servise götürecem makinayı. Şehiriçi ama şehirde istanbul degil yani
        2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Araç 160 km de, ortalama hız 14 km ve yakıt tüketimi ortalaması 10,1 lt / 100 km. Pompa verisi de 10,8 lt 160 km nin 100 km si sağlam dur kalklı trafik ki nazar değmesin değer süper. cool Sanırım bu 1000 km den sonra 7 lt ye düşecektir. Otomatik şanzıman ve bu ağırlıkta araçta için oldukça makul bir değer kabul edilebilir herhalde...
          Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
          Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

benim ortalam 6.0 lt gösteriyor yol bilgisayarı. Aracım 520KM civarında şu an için Allaha şükür çok memnunum

Yorum

2012 yılında 1.3 Dizel Astra J almıştım sıfır.3 yıl bindim gayet memnundum.Sonra bir sığırlık ettim geniş araç olsun dedim gittim sıfır doblo aldım.Yaklaşık 7 ay kadar bindikten sonra gittim İNSIGNIA mı aldım.2016 1.6 Dizel Cosmo.Astra ile kıyaslanamaz tabiki Astranın yanında bu Uçak gibi kalıyor.(benim için tabi ) Sen almaya karar ver yeter ki yakıtı düşünmeyeceksin bile.Düşündürecek kadar yakmıyor çünkü.Aracım şuan 11.000 Km de uzun yolda ve şehir içi karışık bir depo ile yaklaşık 900 km gidiyorum.tabi uzun yolda 160 180 basıyorum yer yer otobanda şehir içi de 8-10 arası yakıyor normal sürüşte.

Yorum

Elazığ dan depoyu fulledim İskenderun-Arsuz,Oradan Adana,Adana da yaklaşık 2-3 gün şehir içi kullandım(her kullanmam (15-20 km arası) ışık yandığında 850km deydi km.Aracın km o zamanlar 8.000 civarıydı

Yorum

selaüm aleyküm

bu gün fenni muayeneye gittim aracı aldığımda touc ekran açılmıyordu açma kapama butonuna sürekli bastım ama hiç açılmıyor nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz selametle kalın
                  En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Yorum

• Ynt: IntelliLink NAVI 900 Bilgi ve Eğlence Sistemi sonradan takmak mumkun mu

Orjinal yazı sahibi: murat şimşek
                    Selamün aleyküm arkdaşlar ;

2010 model cosmo aracım vardı şimdi yine ınsıgnıa aldım 2014 model otomatik süper bir araç kullanmakdan doymuyorum haz veriyor otomatiğin keyfini çıkrıyorum, fakat sizlere bir sorum olacak araçta intellik R700 touch bilgi sistemi var sistem çok güzel kullanımı harika daha tam öğrenemedim mesela sesli komut varmış telefondaki uygulamaları 8' lik ekrana taşıyormuş onuda beceremedim ama navigasyon yok CD sürücü yok arka görüş kamerası yok bunlar benim için eksi puanlar artık yapacak birşey yok aracı aldım servisi aradım R 700 bilgi istemine sonradan güncelleme ile ekletilemiyormuş dediğim özellikleri elde edebilmem için cihazın değişmesi gerekiyormuş ve bana 2550 tl ücret çıkardılar acaba cihazı değişirsem takacakları cihaz IntelliLink NAVI 900 Bilgi ve Eğlence Sistemi mi olacak yoksa ona benzer bir cihazmı olacak intelink navi 900 sistemini takarlarsa onay vereceğim yoksa orjinal olmayan bir cihaz takarlarsa kalsın her zaman orjinallikten yanayım.

Bilgi rica

ALLAH'a emanet olun saygılarımla.
                    En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Yorum

İşleniyor...
                    X