Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cdti 136 beygir yakıt tüketimi? Danışma amaçlı soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 1.6 cdti 136 beygir yakıt tüketimi? Danışma amaçlı soru

Arabamı Ankaradan aldım.Bayiden çıkar çıkmaz İstanbul,a doğru hareket ettim..Bazı zamanlarda 180 km,ye kadar çıktım..Ayrıca Kartal Zeytinburnu arasını 3 saatte geldim o kadar yoğun trafik vardı..Otoparka park ettiğim zaman kontrol ettim..500 km yol sonucu çıkan ortalama 5.7,yi gösteriyordu..Araç şuan 1150 km,de ortalama 6.4 gibi bir değerde...5000 km,den sonra sanırım daha düşer...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      O degilde 1.6 cdti lerin cogu full paket alinmis ileride ikinci el ararken fazla ugrasmayacagiz
      Hepiniz iyi gunlerde kullanin
      ihihi bu forumdakiler genelde biliyorlardı aldılar yada alacak olanlar bu foruma girince doluya yöneldiler ve piyasada boş araçta çok var ama forumda değiller

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

90-100 km hızla sabıt gıttım kadıköy beylikdüzü 4,9 gördüm araç 4000 km deilk aldıgımda 8 cıvarı yakıyordu

Yorum

burda tek manuel 1.6 dizel bende sanırım sport 6.3 lerde geziniyor yarın Çerkezköy-İstanbul ne yakacak bakalım
          1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

benim araç 1.6 cdtı at 800 km oldu tamamı şehir içi.7.3 lt gösteriyor.

Yorum

• IntelliLink NAVI 900 Bilgi ve Eğlence Sistemi sonradan takmak mumkun mu

Selamün aleyküm arkdaşlar ;

2010 model cosmo aracım vardı şimdi yine ınsıgnıa aldım 2014 model otomatik süper bir araç kullanmakdan doymuyorum haz veriyor otomatiğin keyfini çıkrıyorum, fakat sizlere bir sorum olacak araçta intellik R700 touch bilgi sistemi var sistem çok güzel kullanımı harika daha tam öğrenemedim mesela sesli komut varmış telefondaki uygulamaları 8' lik ekrana taşıyormuş onuda beceremedim ama navigasyon yok CD sürücü yok arka görüş kamerası yok bunlar benim için eksi puanlar artık yapacak birşey yok aracı aldım servisi aradım R 700 bilgi istemine sonradan güncelleme ile ekletilemiyormuş dediğim özellikleri elde edebilmem için cihazın değişmesi gerekiyormuş ve bana 2550 tl ücret çıkardılar acaba cihazı değişirsem takacakları cihaz IntelliLink NAVI 900 Bilgi ve Eğlence Sistemi mi olacak yoksa ona benzer bir cihazmı olacak intelink navi 900 sistemini takarlarsa onay vereceğim yoksa orjinal olmayan bir cihaz takarlarsa kalsın her zaman orjinallikten yanayım.

Bilgi rica

ALLAH'a emanet olun saygılarımla.
              En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat şimşek
                Selamün aleyküm arkdaşlar ;

2010 model cosmo aracım vardı şimdi yine ınsıgnıa aldım 2014 model otomatik süper bir araç kullanmakdan doymuyorum haz veriyor otomatiğin keyfini çıkrıyorum, fakat sizlere bir sorum olacak araçta intellik R700 touch bilgi sistemi var sistem çok güzel kullanımı harika daha tam öğrenemedim mesela sesli komut varmış telefondaki uygulamaları 8' lik ekrana taşıyormuş onuda beceremedim ama navigasyon yok CD sürücü yok arka görüş kamerası yok bunlar benim için eksi puanlar artık yapacak birşey yok aracı aldım servisi aradım R 700 bilgi istemine sonradan güncelleme ile ekletilemiyormuş dediğim özellikleri elde edebilmem için cihazın değişmesi gerekiyormuş ve bana 2550 tl ücret çıkardılar acaba cihazı değişirsem takacakları cihaz IntelliLink NAVI 900 Bilgi ve Eğlence Sistemi mi olacak yoksa ona benzer bir cihazmı olacak intelink navi 900 sistemini takarlarsa onay vereceğim yoksa orjinal olmayan bir cihaz takarlarsa kalsın her zaman orjinallikten yanayım.

Bilgi rica

ALLAH'a emanet olun saygılarımla.
                Benim bildigim intellink navi 900 aracın üzerinde gelir.. sonradan takılma durumu yok. Muhtemelen servis oem ürün takacaktır..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
                  burda tek manuel 1.6 dizel bende sanırım sport 6.3 lerde geziniyor yarın Çerkezköy-İstanbul ne yakacak bakalım
                  Bende de 1.6 CDTI Manuel var. Şu an 2000 km de şehir içi kullanım hep 5.1 l/100km yol bilgisayarı verisi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Falcoon
                    Orjinal yazı sahibi: harunozer59
                    Bende de 1.6 CDTI Manuel var. Şu an 2000 km de şehir içi kullanım hep 5.1 l/100km yol bilgisayarı verisi.
                    welcome önce kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız daha şık olur. Antalya neresi abim ??

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sevgili abilerim yakıtla depo arasinda bi kombinasyon eksikligi mi var? Ben mi aracı kullanamiyorum yoksa hakketten yakiyo mu çözemedim,
                      A sayacı arac aldığımdan beri hic sifirlamadim suan 5.9,
                      B yide 2binde sifirladim o da 5.8de, ama araca yakıt alıyorum şehirle yaşadığım yer gelgit 100km, yolda sakin, alıyorum 78le sabitlemeye, ama benim yakit ibresi illa ki gözünü asagilara dikiyor 50liralik dizelle ceyrek deponun üzerine çıkıyor, yakıt uyarısı verince, alıyorum 50 tl, gelgit yaptıktan sonra kirmiziya düşmese de bi ibre kalinligi kadar daha yukari da oluyor? Benim depom mu küçük yoksa vallahi yoruldum yahu

Yorum

Aracım 1.6 cdtİ 9bin kmde

Yorum

ne güzel değerler bunlar şikayet edilecek bir durumda yok. Aracınızı her zaman 50 şer tl lik yakıtla yürütmeyin. deponuzu fulleyin ve eksilen miktar üzerine ekleyin.
                          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

ARACIM SUANDA 3700 KM DE ORTALAMA YAKIT KARMA 7.3 LİTREDEDİR. (1.6 CDTI AT) GECEN GUN CORLU İSTANBUL ARASI SEYAHAT ETTİK ARABADA 4 BÜYÜK 1 KÜÇÜK VARDI ORTALAMA YAKIT 5.7 İLE İSTANBULDAYDIM VE ORTALAMA SÜRAT 110 İDİ

Yorum

Masallah herkesin yakıtı bence makul seviyelerde, benim değeri buraya yazmaya utanıyorum, biraz fazla gibi
                              2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

1.6 dizel sport..2500 km..Ortalama 6.7...1000 km şehirler arası gerisi İstanbul içi..

Yorum

İşleniyor...
                                X