Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cdti 136 beygir yakıt tüketimi? Danışma amaçlı soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 cdti 136 beygir yakıt tüketimi? Danışma amaçlı soru

Makul kullanımda(90-120km/h) 21kr gördüm, 280km yol 60tl nitropower+ 3.43ten aldım yakıtı arabada 6kisiydik bagaj full doluydu 3 çuval portakal attım geri kalanda ailevi esyalarimiz.
    Daha az ne kadar yakabilir ki sonuctan ailecek memnunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osafakk
      Sedat bey , merhaba
      Deponun tamamı bittiğinde hatta ilk ışık yandığında çıkan değerler özellikle kaç km gittiğinizi tekrardan paylaşırsanız çok memnun olurum...
      Bilgisayar verisi ile gerçek arasında büyük sapma mevcut, tamam çok sıkışık trafikte , sık trafik lambalı güzergahta ve çok kısa mesafelerde kullandım ama yine de çok geldi bana açıkçası , aracın yeniliğine bağlıyorum inşallah değerler oturur

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

güncel rakam ile 32 kuruşmu ediyor sedat bey ?
        Bilgisayara göre 26 kuruş demekte. Doğru mu
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben lt hesabı yapıyorum 66 lt 711 km

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Benim rekorum karma kullanım 875km ve 66lt de motorin aldı... Olup olabileceği maksimum budur ,fazla birşey beklememek lazım, bu ağırlık ve tam otomatik şanzıman ile bu tüketimin ancak bu kadar olabileceğine kanaat getirdim ben de... Öte yandan yol bilgisayarı 0,7-0,9lt arası ortalama tüketim değeri yanlış veriyor... Önceki octavia aracımda nerdeyse birebir tutuyordu...
            OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

Ağırlıktan ziyade şanzumanla ilgili bence, çünkü araç dizel, torku yeterince yüksek, ağırlık o kadar olumsuz etkileyemez diye düşünüyorum.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                Ağırlıktan ziyade şanzumanla ilgili bence, çünkü araç dizel, torku yeterince yüksek, ağırlık o kadar olumsuz etkileyemez diye düşünüyorum.
                Ağırlığın da illa ki etkisi var ama asıl neden size kesinlikle katılıyorum tork konvertörlü tam otomatik şanzıman , çift kavramalı olmuş olsa bu kadar kayıp olmayacağından performans ve tüketimde daha iyi değerler olabilirdi...
                OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

Deneme otomobilini sürdüm, kalkışta benim 2001 model otomatik vites vectra 2.0 cdx gibi hissettirdi resmen, araç ilk kalkış anında zorlanıyor gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    Deneme otomobilini sürdüm, kalkışta benim 2001 model otomatik vites vectra 2.0 cdx gibi hissettirdi resmen, araç ilk kalkış anında zorlanıyor gibi
                    Valla aynen öyle haha aynı hissiyat bendede var. Aracın hantallığından değil, Vectra ile benzerliğinden diyorum
                    InsigniaTEAM

Yorum

• Ynt: 1.6 cdti 136 beygir yakıt tüketimi? Danışma amaçlı soru

Benim aracım farklı mı acaba?? Bana hiç öyle hantal falan gelmedi

Yorum

bende 1.6 cosmo 180 hp var aracımı değiştirmek istiyorum 1.6 otomatik istiyorum sizce uygunmu yakıt benim için pek önemli değil çünki fazla km yapmıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum selametle.
                        En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat şimşek
                          bende 1.6 cosmo 180 hp var aracımı değiştirmek istiyorum 1.6 otomatik istiyorum sizce uygunmu yakıt benim için pek önemli değil çünki fazla km yapmıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum selametle.
                          Bende de 1.6T 180'lik vardı, aslında çok memnundum ama yenileme vakti geldi ve otomatik vites kullanmak iyi olur diye düşünerek 1.6 cdti dizel ile değiştirdim, bende çok km yapmıyorum ve dolayısıyla dizel çok ta lazım değildi, sonuçta benzinlinin performansı tartışılmaz, ama çok önemli bir Türkiye gerçeği var 1.6 dizel otomatik kombinasyonu ikinci elde tartışılmaz bende bu yüzden dizel ile değiştirdim, alacağınız aracınız opsiyonlarına göre alacağınız tat değişir, bence özellikle otomatik viteste flexi şart, şanzımanda sport modunun eksikliği bu şekilde gideriliyor, genel olarak eski kasaya göre eksik yanlarını gidermiş insignia ve tam bir keyif aracı olmuş, ben beğendim ve tavsiye ederim, benzinli ikinci elde sıkıntı çıkarmasa daha çok tercih edilebilirdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat şimşek
                            Benim 2000 km ortalama 6,9 gösteriyor. ( Tamamı bursa şehir içi )
                            Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Yorum

O degilde 1.6 cdti lerin cogu full paket alinmis ileride ikinci el ararken fazla ugrasmayacagiz
                              Hepiniz iyi gunlerde kullanin
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                                O degilde 1.6 cdti lerin cogu full paket alinmis ileride ikinci el ararken fazla ugrasmayacagiz
                                Hepiniz iyi gunlerde kullanin
                                Bence bu forumdakilerin çoğu meraklı olduğu için dolu versiyonları aldı, piyasadakilerin çoğu dolu olmayabilir.

Yorum

İşleniyor...
                                X