Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Servis - Dizel partikül filtresi uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Servis - Dizel partikül filtresi uyarısı

Garajlı bi evim olsun alıcam garajıma bi lift, her işimi kendim görücem Aslında çok da zor bi işlem değil, anladığım kadarıyla sensörü çıkarıp o delikten 2 çeşit sıvıyı sırasıyla akıtıp çalıştırıyo. Tabi ki öyle videoda görüldüğü kadar kolay olmayabilir ama bi lift olsa yağını, filtresini falan kendim değiştirrim, altta yapılacak işleri kendim yaparım, balata değişimi falan kendim yaparım. Yıkama temizlik falan, offf... Güzel olurdu

Hey gidi heeyyy, garajlı evim oldu, tüm alet takımım oldu, liftim oldu, basınçlı havam suyum oldu... Bi de bunca şeyi alacak milyarlarım var ama arabayla kendim uğraşıyorum ahahahaha Komiğim ya

Gerçi hobi diye bile uğraşırım ben ama...
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      Orjinal yazı sahibi: Insignia
      Mazot gönderip içinde yakmıyor.Yüksek devirde dışarı atılan gazın sıcaklığı normal egzoz sıcaklığından daha fazladır.Bu gazın sıcaklığıyla kurum çözülüyor.

Bu arada bizim elemanlardan biri astra j 1.3 dizel aracının partikül filtresine hunharca yapmadığını bırakmadı.Balata spreyi,yıkama makinesi,würthün bu iş için olan bir temizleme maddesi hatta en sonunda radyatörcülerin kanalları temizlemek için kullandığı asit havuzuna bile yatırdı.Sonuçta tıkanmayan mis gibi filtresi oldu. ihihi
      Araç yolda giderken devir göstergesi 2.2 yi gösterir ... Servis mazot gönderimi yaparak en az 600 c en fazla 800 c derecede ısıtılarak partikul filtresinin temizlenmesi saglanır. diyor.. siz neye dayandırdınız bu bilgiyi?
      Bizzat söktük
      Yakıt gelen herhangi bir yer yok.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Mazot gönderip içinde yakmıyor.Yüksek devirde dışarı atılan gazın sıcaklığı normal egzoz sıcaklığından daha fazladır.Bu gazın sıcaklığıyla kurum çözülüyor.

Bu arada bizim elemanlardan biri astra j 1.3 dizel aracının partikül filtresine hunharca yapmadığını bırakmadı.Balata spreyi,yıkama makinesi,würthün bu iş için olan bir temizleme maddesi hatta en sonunda radyatörcülerin kanalları temizlemek için kullandığı asit havuzuna bile yatırdı.Sonuçta tıkanmayan mis gibi filtresi oldu. ihihi
        Araç yolda giderken devir göstergesi 2.2 yi gösterir ... Servis mazot gönderimi yaparak en az 600 c en fazla 800 c derecede ısıtılarak partikul filtresinin temizlenmesi saglanır. diyor.. siz neye dayandırdınız bu bilgiyi?
        Bizzat söktük
        birdaha başınıza gelirse egsozdan beyaz duman çıkar ve araç rolantide 2.2 anlık tüketimle çalışır.. 0.7 ve 0.8 olan tüketim
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Bizzat söktük
          birdaha başınıza gelirse egsozdan beyaz duman çıkar ve araç rolantide 2.2 anlık tüketimle çalışır.. 0.7 ve 0.8 olan tüketim
          Bu durum bende soğuk havalarda otomatik jikle devreye girdiğinde de oluyor. Ona benzer bir durum galiba. Eskiden elle çekerdik ne komediydi be ahahahah
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

VERECEKSİN GAZIN GÖZÜNE YAZI GİDER urock
            insignia 2.0 cdti edition  160 hp otomatik 18'' ac scnitzer

Yorum

İşleniyor...
            X