Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cdti start stop

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 cdti start stop

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Çevremde start-stop kullanmayan, arabaya biner binmez kapatan ne kadar kişi varsa hepsinin çalışıyor ya haha
    Murphy kanunları iş başında ((:
    .
    Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Çevremde start-stop kullanmayan, arabaya biner binmez kapatan ne kadar kişi varsa hepsinin çalışıyor ya haha
      Ben de onlardanım ama kapalı kullandığım için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum haha

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Bu ozellik cok sakin sehirlerde yaklasik 40 50 sn lik kirmizi isikli sehirlerde kullanimi uygun aksi halinde biseye yaramiyor. Bmw servis formeninin dedigine gore zaten dur kalk rrafiklerde bu ozelligi kapatin motora zarari olabilir demisti...
      Benim de sanayideki ustam "İstanbul'da boşuna kullanma, servislere para kazandırmaktan başka bir faydası yok" demişti. Mesela Adapazarı'nda güzel işe yarıyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Benimki de devamlı kapalı ama şimdiye kadar hiç çaĺışmamazlık yapmadı...

Yorum

Sürekli kapalıysa çalışmamazlık yapmaz zaten ihihi

Tamam sustum
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius

Tamam sustum
            Yazar burada çalışmamazlığı vurgulamış.
            Çalışmamazlık=Çalışırlık
            haha

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
              Orjinal yazı sahibi: Flesius

Tamam sustum

Yazar burada çalışmamazlığı vurgulamış.
              Çalışmamazlık=Çalışırlık
              haha
              ihihi
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bende her bindiğimde alışkanlık yaptı ilk işim start -stop u kapatmak oluyor
                1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Cuma gunu servise ugradim. Kontrollerde herseyin normal oldugunu gorduk dediler. Aracin akusunu sarja bagladilar. 1.5 saatlik sarj sonunda arac daha servisten cikarken start stop a basladi..
                  İnsignia 1.6 Cdti MT6 Sport Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmetaric
                    Cuma gunu servise ugradim. Kontrollerde herseyin normal oldugunu gorduk dediler. Aracin akusunu sarja bagladilar. 1.5 saatlik sarj sonunda arac daha servisten cikarken start stop a basladi..
                    insallah çözüm olur.. bir kac hafta icinde tekrar calismaz ise garantiden akü degisim taleb edin.. Bu sekilde 1 sene kafanız rahat olur.. sonrasında tekrar aynı durum olabilir.. olursa eger yukarıda calısan arkadaslar ın yaptıgı gibi araca binince kapatın gitsin.. Bu süreçleri yasamış birisi olarak sitede 1.4 t su olan kisilerin cogunda durum bu sekilde .. insallah sizin start stop duzenli calışır.. http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=10222.0

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

3 gün önce teslim aldım start-stoplu manuel aracı,dün arabadan inip kuzenime verdim ve benden yaklaşık 800 metre kadar uzaklaştı.
                      Elimi cebime attim, anahtar cebimdeydi. Yani araçta hiç anahtar yokken bensiz 800m-1km arasi uzaklaşti.
                      Nedir nasildir açiklayabilecek olan var mı ? )
                      2016 İnsignia + 1.6 CdtI + MT + OPC Line Sport + Flexi

Asfalt ağlatan mavisi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kulhakki
                        3 gün önce teslim aldım start-stoplu manuel aracı,dün arabadan inip kuzenime verdim ve benden yaklaşık 800 metre kadar uzaklaştı.
                        Elimi cebime attim, anahtar cebimdeydi. Yani araçta hiç anahtar yokken bensiz 800m-1km arasi uzaklaşti.
                        Keyless go olan tüm araçlar gider Ama stop ettirdikten sonra bir daha çalışmaz, ayrıca araç hareket edince içerisindeki kişiye sesli ve yazılı uyarı verir.

Bunu BMW 1 serisinde acı tecrübe edinmiş bir üyemiz bile var (adı bende saklı, isminin baş harfi "Kara zindan" haha haha )
                        InsigniaTEAM

Yorum

Çok uzun sürmedi sistemin normal çalışması, yine çalışmıyor, servide demiştim bu yine yaparsa akü değişimi talep edilebilir mi diye?
                          "yok dediler, bu sizin akünüzün arızalı olduğu anlamına gelmez, sistem şartlar sağlandığında çalışır sadece" cevabını aldım, peki deyip çıktım..
                          İnsignia 1.6 Cdti MT6 Sport Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmetaric
                            Çok uzun sürmedi sistemin normal çalışması, yine çalışmıyor, servide demiştim bu yine yaparsa akü değişimi talep edilebilir mi diye?
                            "yok dediler, bu sizin akünüzün arızalı olduğu anlamına gelmez, sistem şartlar sağlandığında çalışır sadece" cevabını aldım, peki deyip çıktım..
                            Şartlar falan hikaye... bazen sabah aracı calıştırıp 1 km gittigimde motor soguk iken devreye giriyor.. Calısmadıgı gün ise hic calışmıyor.. Ben 2 sene once garanti bitmeden aküyü degistirmistim.. sonra yine aynı durum olunca aracı alırken servisin taktıgı necvox a yorduk sebebini.. buradan bir arkadasta sonradan takılan multimedya cihazlarının kablo baglantılarını yanlış bagladıklarını istanbul esse grupta necvox yetkili serviste kablo baglantıları konrol ettiklerini ve dogru baglantı ile düzeldigini yazmıştı.. Tabi sizin aracta sonradan takılan cihaz da yok sanırım.. 100.000 tl verip arac alıp varolan bir sistemin calışmaması insanın canını sıkıyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kulhakki
                              Keyless go olan tüm araçlar gider Ama stop ettirdikten sonra bir daha çalışmaz, ayrıca araç hareket edince içerisindeki kişiye sesli ve yazılı uyarı verir.

Bunu BMW 1 serisinde acı tecrübe edinmiş bir üyemiz bile var (adı bende saklı, isminin baş harfi "Kara zindan" haha haha )
                              Haha eyvallah,
                              pek acı bi deneyim oldu benim için de.
                              Teşekkürler bilgilendirme için.
                              2016 İnsignia + 1.6 CdtI + MT + OPC Line Sport + Flexi

Asfalt ağlatan mavisi.

Yorum

Az çekmedik zamanında haha haha Bence koymasın opel start stobu zaten yapamıyor. Biz insigniayı start stopsuz da sa severiz. Moral bozmaktan başka bir şey değil. Tecrubelerime dayanarak sorunu çözemeyeceğinizi düşünüyorum yokmuş gibi davranıp aracın tadını çıkarın...

Yorum

İşleniyor...
                                X