Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4 T vites devir ilişkisi hakkında bir soru.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.4 T vites devir ilişkisi hakkında bir soru.

Merhaba değerli forum üyeleri,

Aracımda gözlemlediğim bir şey var,

Mesela 3000 devirde 1 den 2 ye aldım vitesi araba 2. vitese geçince 2000 dd civarına anca tutunuyor fakat 2500 de falan atarsam 1500 dd civarına düşüyor ve çekiş problemi yaşıyorum

Diger aracım Toyota corollada 3000 dd vites atınca bir üst viteste devir 2600 civarında oluyor. 2500 devirde atınca 2000 devir seviyesinde kalıyor ve çekiş problemi olmuyor.

Insigniada 1000 devir düşerken diğer araçlarda 500 devir düşüyor.

Bizim araçlarımızın alt devir cansızlığı ve hantallığı sanırım burdan geliyor bu değerleri değiştirip oynama imkanımız varmıdır böyle birşey mümkünmüdür acaba şimdiden teşekkürler
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Ynt: Insignia 1.4 T vites devir ilişkisi hakkında bir soru.

Debriyaja bastıktan sonra araç haliyle rölanti devrine düşecek.Sizin ordaki vites değiştirme hızınız belirleyicidir.Ancak benim insigniamda debriyaja bastıktan sonra devir bir müddet sabit kalıp sonra düşüyordu.Bu arada vites değiştirince yığılma olmuyordu.Ya bunu siz ayağınızla gaz ile ayarlayacaksınız yada artık yazılımla mı eklenir bilemem bahsettiğim şekilde deviri bir müddet sabit tutacak bir sistem eklenir.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ynt: Insignia 1.4 T vites devir ilişkisi hakkında bir soru.

Orjinal yazı sahibi: Insignia
      Debriyaja bastıktan sonra araç haliyle rölanti devrine düşecek.Sizin ordaki vites değiştirme hızınız belirleyicidir.Ancak benim insigniamda debriyaja bastıktan sonra devir bir müddet sabit kalıp sonra düşüyordu.Bu arada vites değiştirince yığılma olmuyordu.Ya bunu siz ayağınızla gaz ile ayarlayacaksınız yada artık yazılımla mı eklenir bilemem bahsettiğim şekilde deviri bir müddet sabit tutacak bir sistem eklenir.
      Orjinal yazı sahibi: Insignia
      Cevap icin tesekkurler ben hizli vites degistirmeme ragmen 1000 devir civari asagi dusmekte ust viteste yazilimla cozulecek birseyse dediginiz gibi otomatik gaz veriyorsa iyi olur gercekten.
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

İşleniyor...
      X