Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sinyal sesleri ve emniyet kemeri ikaz sesleri gelmiyor.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sinyal sesleri ve emniyet kemeri ikaz sesleri gelmiyor.

Arkadaşlar Merhaba;
    Aranıza 2009 1.6T 180HP İnsignia Edition ile daha yeni katıldım. Aracımı alalı 15 gün oldu. Araçtan gayet memnunum, özellikle lpg'li olmasından ötürü yakıtı gerçekten bu performanstaki bir araç için oldukça başarılı.
    Benim araçtaki tek sorunum ; her zaman olmamakla birlikte aracın sinyal sesleri kesiliyor, bununla birlikte emniyet kemeri ikaz sesleri ve ön park sensörünün sesleri gelmiyor. Anacak herhangi bir zaman ya da hızda değil tamamen rastgele oluyor. Yani sesler bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Herhangi bir sebebe bağlayamadım. Bir de ön sensörler çalışmazken arka park sensörleri devamlı çalışıyor (ikisi birbirinden bağımsız değildir diye belirteyim dedim).
    Bilgisi olan, yardımcı olacak olan olursa sevinirim.
    Herkese iyi günler...

Ynt: Sinyal sesleri ve emniyet kemeri ikaz sesleri gelmiyor.

Son dönemlerde kutup başlarını sök tamadıysanız deneme amaçlı bunu yapın.
    Belki de yazılım güncellemesi gerekir.
    ble tooth aktif iken de sesler kesiliyor.
    Aracınız hayırlı olsun.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Sorun benimde başıma gelmişti araca navigasyon tv taktırdıktan sonra.
      Navigasyonu taktırdığım yere gittim bi türlü bulamadı.
      en sonundan toplarken soketlerden birinin takılı olmasına rağmen içindeki kaplonun gevşediğini gördü onu güzelce sıktı sorun çözüldü.

Önce akü kutup başını tak sök sorunun çözüşmezse
      ön konsolu sök bilgi ekranının arkasındaki soketleri ve kabloların sıkılığını kontrol et
      sorunun büyük oranda çözülecektir.

Yorum

welcome

İnşallah çözümü bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Sinyal sesleri Aracın ses sisteminden geliyor klasik role sesi değil dijital ses çıkarıyor çok nadir bu tür bir sorun oluyor bu durumda en basit yöntem akünün kutup başını söküp takmaktır büyük bir ihtimalle düzelir

Araçta ses sistemi yada elektrik sisteminde bir müdahale varmı ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hocam bence cok guzel bir ariza hic ellemeyon
            F30 Sport+

Yorum

Benim ilk ve sıfır kilometre olarak aldığım 2009 1.6 T Cosmo aracımda da vardı, canımdan bezdirmişti... Birkaç sene önce aldığım şimdiki aracım olan 2009 Cdti 160 aracımda da tamamen aynı sorun var ama artık alıştım hhiiiiççççç tınlamıyorum valla... Yılda birkaç defa yapıyor çok sık değil. Bazen kendiliğinden yolda giderken düzeliyor bazen yol bitmeden kapatıp gidiyorum döndüğümde düzelmiş oluyor. Çözümü falan yok ya komple cihazınızı değiştireceksiniz, ki o da kesin çözüm değil, ya da benim gibi alışacaksınız... Ohhh misss... Kronik sorun, satıp yeni araba alsanız bile karşınıza çıkabilir... Hele hele 2009 - 2010 ise.
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
              X