Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil yardım

Arkadaşlar mrb. Acil yardıma ihtiyacım var. 2009 1.6 T antifirix koyulan plastıgın yanındaki motordan gelen hortumun alttarafındaki T seklindeki plastik boru kırıldı forma resim yükleyemedim. Yardımcı olabilecek arkadaslar numara bırakabılırmı watshaptan resim yollamak istiyorım.
    1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Ynt: Acil yardım

sicak soguktan plastik malzeme zaman icinde boyle kirilabiliyor araci kullanmayin bir gezici servis isteyin yada cekici ile servise gidin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi allah tan evin önündeydim. Kullanmıyorum. Parçayı diğer borulardan çıkarttım. Aracı servise götürmeden kendim nasıl tedarik edebilirim acaba. Forma resim koyamıyorum sayfa hata mesajı veriyor

Yorum

Hepsiopel, Opel GM sitelerinden alabilirsiniz. Ya da servis varsa orada oradan alın.Muhtemelen termostatınız da kırılmak üzeredir...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Parcanın adı TERMOSTAT ÜST HORTUMUYMUŞ. hepsi opelde buldum ama stoklarında yokmuş. Başka bulabileceğim bir adres varmı acaba. Tşk.

Yorum

Evet,o parçanın adı o.Termostata girer o hortum.Takarken termostatınız da kırılabilir.İnternete parça adını yazarsanız siteleri görebilirsiniz.Ama bence Balıkesir'de Opel servisleri vardır oradan alın,beklemeyin parçayı,sevgiler...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Teşekkürler. Yarın ilk işim servise gitmek. Balıkesirde opel bayisi kapandı. Özel servis var. İnşallah aradığım parçayı bulabilirim. İnsigniam hastayken hiç keyfim yok.

Yorum

Opelgm sitede görünmese de iletişime geçin muhtemelen vardır.
                2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

İşleniyor...
                X