sabah lastik havalarını dijital aletle ölctürdum, 4 lastıkte 32.1 - 32.4 aralıgında cıktı, yani hava basınclarım dogruymus, lastıklerın sertlıgını sordugumda ise, hava sıcaklıgı 7 derecenın altına dustugunde, lastık hamurlarının sertlestıgını ve surucuye sert geldıgını soledıler, normal lastıklerımız kısları sertlesıyor, kıs lastıklerı ıse kısları yumusuyormus... ole dedıler
sabah lastik havalarını dijital aletle ölctürdum, 4 lastıkte 32.1 - 32.4 aralıgında cıktı, yani hava basınclarım dogruymus, lastıklerın sertlıgını sordugumda ise, hava sıcaklıgı 7 derecenın altına dustugunde, lastık hamurlarının sertlestıgını ve surucuye sert geldıgını soledıler, normal lastıklerımız kısları sertlesıyor, kıs lastıklerı ıse kısları yumusuyormus... ole dedıler
Hasan ;
Doğru demişler o yüzden yaz lastikleri hafif karlı yokuşlardan çıkamıyorlar kış lastikleri ise gerçek performansını hava ısısı +5 derecenin altına indikçe gösteriyor yazlıklar ise +20 derecenin üzerine çıktıkları zaman performanslarını gösteriyor yarışçılar yarıştan önce lastiklerini ısıtırlar daha iyi performans almak için
Keyifli sürüşler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
lastiğin modelini buldum brigstone potenza RE050A, bu lastik yazlık olarak gözüküyor, aynı markanın kıslık lastıklerı var aynı boyutta yanı, 245"45"18, fıyatıda 590 olarak gozukuyor....
Bugün Topkapıda ki Gaziantep Rot balansa gittim aracımdaki en ufak sıkıntı kalmadı ..2 rotbalançıya gittim bir sonuç almadım.. yiğne işimi Gaziantepliler halletti işini ehli
Hani diyorum . şöyle İnsignia team olarak gidip sahibiyle görüşsek.. iyi bir indirim alsak Rot ayar sıkıntısından kurtulsak .. bu aracın rot ayarını benim diyen rot çu beceremiyor ..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Bugün Topkapıda ki Gaziantep Rot balansa gittim aracımdaki en ufak sıkıntı kalmadı ..2 rotbalançıya gittim bir sonuç almadım.. yiğne işimi Gaziantepliler halletti işini ehli
Hani diyorum . şöyle İnsignia team olarak gidip sahibiyle görüşsek.. iyi bir indirim alsak Rot ayar sıkıntısından kurtulsak .. bu aracın rot ayarını benim diyen rot çu beceremiyor ..
Oraya kadar gelir insan bir aramaz mı sevgili sufy Bu arada Gaziantepli eski ustalarını kaybetti,Ben mondoemu 3 sefer götürdüm yine halledememişlerdi...
aklımdaydın ama.. fırsatım yoktu.. zaman olarak .. hakkımı sabit tutuyorum.. alacağım olsun.. Seyyahçım )
Ben memnunum.. Seyyah değilse bilmiyorum.. neden ne oldu 2 seferdir aracım düzeldi... bir şikayetim yok Fatihçim
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
İşin kötü tarafı bende rot balans ihtiyacı olmuyor
Ben Sufy abi yi bildim bileli Rotbalanscıdan çıkmıyor ya gerçekten sorun oluyor yada Sufy abinin denge kontrol sistemi milimetrik hataları kabul etmiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
İşin kötü tarafı bende rot balans ihtiyacı olmuyor
Ben Sufy abi yi bildim bileli Rotbalanscıdan çıkmıyor ya gerçekten sorun oluyor yada Sufy abinin denge kontrol sistemi milimetrik hataları kabul etmiyor
+1
Yorum