Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kumho lastikle yaşadıklarım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kumho lastikle yaşadıklarım

İzmirde balans 50tl. Sökme takma yaptırmadım fiyatını bilmiyorum. Bu haftasonu servise vereceğim. Göndersinler bakalım. Sonucu paylaşırım.

Yorum

arkadaşlar en sonunda lastiklerim forumda paylaştıktan sonra lastikleri garanti kapsamında yaklaşık 2 ay önce gönderdim. lastikler 35 günde balıkesirden istanbula varamadı. sonrasında firma ambara baskı yapınca lastikler bulundu ve geçen hafta balıkesire geşdi. iki lastik hatalı üretim kapsamında iade alındı. ikisi bana geri verildi. yani 4 lastik bir buçuk ayda ancak işlemi sonuçlanıp sonuç alındı. sezon bittiği için de lastik bulamadım. artık seneye 2 lastik alacağım.

Yorum

Geçmiş olsun...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Offf... Naptın sen Kumho???

Geçmiş olsun size de bu markaya da. Baya uzamış mesele. Bu tarz markalar maalesef böyle, riskli.

Sadece 2 lastiği geri alması da bana "Kardeş payı yapalım bari" tribi gibi geldi.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Geçmiş Olsun.

Yorum

İşleniyor...
            X