Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vites geçişleri ve debriyaj

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Vites geçişleri ve debriyaj

Selamun aleyküm arkadaşlar

Bugünlerde şöyle bişey farkettim debriyajdan ayağımı her çektiğimde tık sesi duyuyorum...
    Kalkışlar yumuşak değil gibi kütleme sesiyle kalkıyorum
    Sorun ne olabilir acaba tavsiyelerinizi bekliyorum...

2 . Bir soru ise stability trak ve abs ışıkları düzenli olarak
    Yanıyo ve sönüyo kontağı kapatınca bir süre yanmıyo sonra tekrar geliyo ..akü bağlantısını söktüm taktım ama fazla beklemedim 3 5 saniye kadar yardımlarinizi bekliyorum
    34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Ynt: Vites geçişleri ve debriyaj

Tık sesi, debriaj üst merkezi yada debriaj rulmanının hidrolik sıvırındaki boşluktan geliyor. Çok ise havasını aldırın.

Kalkışlardaki ses Volan, baskı ya vuruyor. Aynı sesi rölantide de debriaja basmadan vides geçirmeye çalışırsanız da duyabilirsiniz. ( her zaman yapmaz )

Bunlar sorun değil. Basit durumlardır. Keyfii yapılabilir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aleyküm selam,

aton1981'e ilave olarak;

StabiliTrak ve ABS ikazlarını muhtemelen önceleri daha az alıyordunuz ve sönüyordu ama günden güne sıklaştı ve kalıcı hale geldi. Böyle ya da değil farketmez, sensör arızası olma ihtimali çok yüksek. Kablolarla da ilgili olabilir. Mutlaka servise gitmenizi öneririm. Fazla bir masraf çıkarmayacağını düşünüyorum. AFL gibi bir şey değil çünkü. Bahsettiğiniz sistemler çok önemli sistemlerdir, devre dışı kalmasını istemezsiniz. Özellikle acil durumlarda hayat kurtarabilir, umarım ihtiyacınız olmaz ama bence ihmal etmeyin.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için
        34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Yorum

İşleniyor...
        X