Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 CDTI COSMO 4x2 vs 4x4 Seçimi Hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 CDTI COSMO 4x2 vs 4x4 Seçimi Hk.

Merhabalar,

Alacağım aracı buldum ancak 4x2 mi 4x4 mü arasında kaldım. dknow Her iki araç'da aşağıdaki özelliklere sahip ve aralarında 4x4 olan 3.000 TL fazla. Boyle ufak bir fark varken 4x4 alınır mı, nedersiniz. Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

4x4 - 2011 Model - 135.000 KM'de 2.0 CDTI Cosmo + OPC Body + Flex + Navi (Orj. Joystick) + Sunroof + Deri + Otomatik Park + 18 Jant

4x2 - 2010 Model - 115.000 Km'de 2.0 CDTI Cosmo + Flex + Navi (Orj. Joystick) + Sunroof + Deri + İnfinity Sound + 19 Jant

Ynt: 2.0 CDTI COSMO 4x2 vs 4x4 Seçimi Hk.

daga bayıra gidiyorsan 4x4 iyi bir seçenek. ama şehir içi gerek yok bence.. 3000 tl yi 4x2 için harcarsın.
    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

4x4 olanın 1 model daha yüksek ayrıca Opc body si var.
      Diğer aracın 19 jantı ve İnfinity ses sitemi karşılığında 3000tl(4x4) + Opc body kit + 1 modellenmiş araç oluyor

Dağdan bayırdan ziyade akrobatik hareketler vs için 4x4.İşin şakası birtarafa yol tutuşundan tutun kalkıştaki ivmelenmeye kadar birçok artısı var.3bin liracık 4x4 için kabul edilebilir bir değer.
      Ayrıca insanlar arkadaki 4x4 logosunu görüp '' abi 4x4'mü bu gerçekten'' diyip evet yanıtını aldıktan sonra İnsignianıza bakışları bile değişecektir oleyy oleyy

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
      - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
      - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

4x4 awd yazısı için bile alınır. Kesinlikle almalısınız bence.
        İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smakbuloglu
          Merhabalar,

Alacağım aracı buldum ancak 4x2 mi 4x4 mü arasında kaldım. dknow Her iki araç'da aşağıdaki özelliklere sahip ve aralarında 4x4 olan 3.000 TL fazla. Boyle ufak bir fark varken 4x4 alınır mı, nedersiniz. Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

4x4 - 2011 Model - 135.000 KM'de 2.0 CDTI Cosmo + OPC Body + Flex + Navi (Orj. Joystick) + Sunroof + Deri + Otomatik Park + 18 Jant

4x2 - 2010 Model - 115.000 Km'de 2.0 CDTI Cosmo + Flex + Navi (Orj. Joystick) + Sunroof + Deri + İnfinity Sound + 19 Jant
          4X4 için biraz daha pazarlık edin ki aradaki fark cüzzi olsun.h
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Kesinlikle 4x4 alın,yol tutuş,kar,yağmur,çamur için 4x4 candır.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Valla çok kararsız kalıyorum ancak dediğiniz gibi, 4x4 daha iyi bir seçim olacak gibi. Arada gerçekten dağlar kadar fark olsa alınmaz ama 3K için de değmez gibi.

Ben ona takarım 19 jantı, infinity ses sistemi de olmasın artık ne yapalım.

Yorum

dört dörtlük araba olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
                  4x4 olanın 1 model daha yüksek ayrıca Opc body si var.
                  Diğer aracın 19 jantı ve İnfinity ses sitemi karşılığında 3000tl(4x4) + Opc body kit + 1 modellenmiş araç oluyor

Dağdan bayırdan ziyade akrobatik hareketler vs için 4x4.İşin şakası birtarafa yol tutuşundan tutun kalkıştaki ivmelenmeye kadar birçok artısı var.3bin liracık 4x4 için kabul edilebilir bir değer.
                  Ayrıca insanlar arkadaki 4x4 logosunu görüp '' abi 4x4'mü bu gerçekten'' diyip evet yanıtını aldıktan sonra İnsignianıza bakışları bile değişecektir oleyy oleyy

katılıyorum, fatih gerekeni söylemiş 4x4 keyifli sadece arkdan itişili olsaydı ozaman başka tabi (:
                  insignia OPC
                  if in doubt, flat out! Colin McRae
                  www.remaps.com.tr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smakbuloglu
                    Merhabalar,

motorlarına iyice baktırtın derim....sorun açma kmlerinde 2 side
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

İşleniyor...
                    X