Aracımın ön tarafından borulardan gelen su sesleri geliyordu. Servis ustası buna hiçbir şey yapamayız dedi....Basitbi tamirhanenin önünden geçerken sordum. Su tesisatında hava var, soğukken aç kapağı ve çalıştır biraz sonra geçer dedi. Hakikattende denedim ve geçti. Benzer problem yaşayanlar deneyebilir. Opel servilerindeki çalışan ustalrın bence tecrübelerden geçmesi lazım. Opel Türkiye temsilcileri b servislerde çalışan ustaları kesinlikle test etmesi gerekir. Buradan sesleniyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araç su tesisatından gelen garip su sesleri
Collapse
X
-
Ynt: Araç su tesisatından gelen garip su sesleri
Orjinal yazı sahibi: arel2434Aracımın ön tarafından borulardan gelen su sesleri geliyordu. Servis ustası buna hiçbir şey yapamayız dedi....Basitbi tamirhanenin önünden geçerken sordum. Su tesisatında hava var, soğukken aç kapağı ve çalıştır biraz sonra geçer dedi. Hakikattende denedim ve geçti. Benzer problem yaşayanlar deneyebilir. Opel servilerindeki çalışan ustalrın bence tecrübelerden geçmesi lazım. Opel Türkiye temsilcileri b servislerde çalışan ustaları kesinlikle test etmesi gerekir. Buradan sesleniyorum.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Bide bu "ustalar" seninle konuşurken ellerini üstübü ile siliyorlarya ayar oluyorum sanki bi sorunu halletmişler gibi aklımdan geçiyor o anda " acaba hangi şanssız aracı hakladılar" diyeErgün GÜRBÜZ
Yorum
-
Opel Tr. Bayilerine, servislerine, merkezde toplayıp 'Kurum içi kurs' vermiyor mu? Ustalar kendi kendilerine mi öğreniyor araçları? Öyle bile olsa araç cikali olmuş 6 sene. Herbir civatayi ezberlemis olmaları lazim.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Bu sorun sadece insigniada olacak birsey diil. Her aracta olabilir. Bence usta ya sizi dinlememis yada ugrasmak istememis. Genelde ugrasmak istemeyince normal deyip geciyorlar.İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
Vw CC >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >> Beyaz
Yorum
Yorum