Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MOTOR SESİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MOTOR SESİ

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
    Orjinal yazı sahibi: aton1981
    Kullandığım 4 insignia nin 4ude farklı hava koşullarında Rõlanti ve ya yolda hep farklı sesler ürettiğiné şahit oldum.
    Acaba Insignia yerine eski nesil atmosferik 4-5 araç olsaydı tepkileri her şartta büyük oranda aynı mı olurdu..

Bazen yeni nesil araçların huyları olduğunu düşünüyorum; aynı yolu farklı motora sahip araçlarla gidiyormuşum gibi farklı ses, titreşim, gaz pedalı tepkileri vs vs..
    Başka motor ve ya aracın tepkisini bilemem de Yeni nesil euro5 araçlar hele hele turbo destekli ise dizel benzinli farketmiyor, huyları değişken. C5' de de bunu yaşamıştım. E-hdi.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bu huy farklılığı ne bileyim, pek de hoşuma gitmiyor şahsen.

Yani yüzeysel koşullar iken motorun hava - nem vb gibi kritikler yüzünden güniçinde bile gaza farklı tepkiler verebilmesi bazen sıkıcı geliyor.

Ondan dedim çok eski motorlarda 7/24 aynı mıdır diye (:
      2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Bende ayni sorundan sikayetciyim. Ariza isigi yanmiyor diye usta sorun yok dedi. Sesi de dinledi ve normal dedi. 0 Aldigimda boyle degildi, rolantide hafif bir titreme var su an ve iceri gelen tar tar diye biraz ses var cok olmasada. Delirecem sirf o sesi duyar oldum arabada

Orjinal yazı sahibi: arel2434
        Aracım ilk çalışmada eskisine nazaran gürültülü çalışıyor. Ayrıca motor sesi içeriden duyulmaya başladı. Servis ustası ısrarla normal diyor :S Ozaman önceden gelmemesi anormal mi? diye sordum "Birşey diyemem" diye yanıt aldım.. Bilgili, tecrübeli abilerimizden ve arkdaşlarımızdan cevap bekliyorum.

Yorum

Opel ATM servisi sorunu çözdü. Opel Değer de baskı balata değişmişti fakat orada dişliye bakmamışlar. Opel ATM yaptığı kontrollerle dişliden geldiğini çözmüş bulunuyor. OPEL ATM Pendik çalışanlarına, Servis müdürü Serdar beye teşekkür edeiyorum. Allah razı olsun.
          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

besert istanbulda nerdesin aracın sesini dinlemek ısterdim. belki benimkiyle aynıdır.
            Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Kucukyali / istanbuldayim.
              Benimde aklima odaka goturmek vardi Ama kopru gozumde buyuyor. Atm'ye goturebilirim o halde
              Dandik bi ses icin yormayayim seni abi soylemen yeter valla

Yorum

bende pendikte ikametim. maltepede çalışıyorum ama opel atm benim sorunu halletti inşallah seninde halleder.
                Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Benim araçtan da düşük devirde giderken ve rölantide çalışırken ıslık sesi gibi bir ses geliyor (cırr diye ıslığa yakın bir ses). 2015 dizel otomatik bu normal midir ? Araç daha 2000 km de.
                  2015 İNSİGNİA COSMO 1,6 CDTİ AT6

Yorum

dizel aracım hiç olmadı normal mi bilmiyorum. Ama araçlardan garip drup sesler gelmesi bence tuhaf.
                    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                    X