Aracım ilk çalışmada eskisine nazaran gürültülü çalışıyor. Ayrıca motor sesi içeriden duyulmaya başladı. Servis ustası ısrarla normal diyor :S Ozaman önceden gelmemesi anormal mi? diye sordum "Birşey diyemem" diye yanıt aldım.. Bilgili, tecrübeli abilerimizden ve arkdaşlarımızdan cevap bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MOTOR SESİ
Collapse
X
-
Ynt: MOTOR SESİ
Aracımda lpg kullandığım için sibop bakımı, silindir kontrollerini yaptırdım. en ufak şeyde servise götürürrüm hemen sorarım zaten. Kaportada bir işçilik olmadı ama volan ayarınıda bilmediğim için ben baktırmadım. Ustada zaten sağolsun normal deyip konuyu kapattı. Ama ben rahatsız oluyorum tabi. Araç ısınınca içeri gelen ses bayağı azalıyor. Ama dedğim gibi rölantide iken sesi rahatlıkla duyabiliyorum. Araçta bir homurdanma var sanki.Ergün GÜRBÜZ
Yorum
-
Lifterli subaplarin itici sesini duyuyorsunuz.
Soğuk havalarda yağın alışkanlık oranı ve çözülme ısısı yukseldiginden geç yağlama yapar. Bu da soğuk havalarda sesin ısınanà kadar farklı gelmesine neden olur.
Soğuk motorda, kaputu açıp üst kapak hızasinda bir ses kaydı yapin bakalım. Dinleyelim.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Kullandığım 4 insignia nin 4ude farklı hava koşullarında Rõlanti ve ya yolda hep farklı sesler ürettiğiné şahit oldum.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Kullandığım 4 insignia nin 4ude farklı hava koşullarında Rõlanti ve ya yolda hep farklı sesler ürettiğiné şahit oldum.
Bazen yeni nesil araçların huyları olduğunu düşünüyorum; aynı yolu farklı motora sahip araçlarla gidiyormuşum gibi farklı ses, titreşim, gaz pedalı tepkileri vs vs..2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
Yorum