Arkadaşlar mewrhaba, Aracıma 225 55 R17 Vredestein Ultra cento marka lastik taktım. Lastikçi arkadaşımın hediyesi oldu daha doğrusu. Yakıt ve yol tutuşu yönünden farkedilir seviyede çok iyi bir lastik ama aracın içinde rüzgar sesi gibi bir ses oluştu. Ses ölçüsü 70 DB yazıyor. Bu ölçü fazlamıdır? İnternette bu lastik ile ilgili hiçbir yorum bulamadım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastik ses ölçüleri
Collapse
X
-
Ynt: Lastik ses ölçüleri
70 db normal sayılacak bir değer.zaten en sesiz lastiklerde 68 db falan oluyor.Asıl önemli olan yagmurda fren mesafesi en az C sınıfı olmalı.markayı bende bilmiyorum yabancı lastik testi yapan sitelerden bir araştırın belki farklı ülkelerde kullanılan iyi lastiklerden olabilir.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
-
http://www.tyrereviews.co.uk/Article...e-Shootout.htm
Burda benzer ölçü lastik ile test sonuçları var.inceleyebilirsiniz açıkcası bu ebatlarda performansı çok iyi değil gibi.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Lastiklerin ses seviyeleri belli ama kulağa gelen bu seviyedeki sesin tonlaması belirtilmiyor
Şöyle örnek vereyim; 2003 de Laguna II almıştım kuzenim ise Passat. Laguna nın kabinine giren ses değerleri Passat tan düşüktü ancak Passat ta ses daha kalın ve bas bir tonda iken Laguna daki az da olsa daha tiz bir tonda olduğundan Passat a göre daha gürültülü izlenimi veriyordu.
Lastikler de böyle; seviye bir diğerine göre düşük görünür ama cam açık kalmış gibi bir fısıltı gelir vb..2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
İçeride rüzgar sesi gibi bir ses var. şehir içi kullanımda bile farkında olmadan kulaklarım tıkanıyor. Eski lastiklerim mıchelın ve baya eskimiş olmasına rağmen bu kadar ses almıyordu. Aynen cam açıkmış gibi bir ses geliyor ve bütün camları teker teker kontrol ediyorumİNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
-
Lastik sesini diğer sesler ayırmak genelde kolaydır ama belki de lastiklerinizden gelmiyordur. Emin misiniz lastiklerden geldiğine? Haberiniz olmadan yapılmış bir hırsızlık girişimi sonucu kapınız zorlanmış ve ses yapar hale bile gelmiş olabilir. Tesadüfen lastik değişimine denk gelmiş olabilir.
Markayı ilk defa duydum açıkçası ama ne kadar dandik olsa da kulak tıkayacak kadar ses yapması bana çok garip geldi. Sesin kaynağından emin misiniz?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozgurcetinİçeride rüzgar sesi gibi bir ses var. şehir içi kullanımda bile farkında olmadan kulaklarım tıkanıyor. Eski lastiklerim mıchelın ve baya eskimiş olmasına rağmen bu kadar ses almıyordu. Aynen cam açıkmış gibi bir ses geliyor ve bütün camları teker teker kontrol ediyorum
Araca içi sese bir süre sonra kulak alışıyor ve sanki bütün gürültü araç içindeymiş gibi oluyor.
Açıkcası her aldığım araçta nerdeyse aynı şeyi yaşadım.Şimdiki aracım hala sesiz bakalım yakında onada alışırım2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediOrjinal yazı sahibi: ozgurcetinİçeride rüzgar sesi gibi bir ses var. şehir içi kullanımda bile farkında olmadan kulaklarım tıkanıyor. Eski lastiklerim mıchelın ve baya eskimiş olmasına rağmen bu kadar ses almıyordu. Aynen cam açıkmış gibi bir ses geliyor ve bütün camları teker teker kontrol ediyorum
Araca içi sese bir süre sonra kulak alışıyor ve sanki bütün gürültü araç içindeymiş gibi oluyor.
Açıkcası her aldığım araçta nerdeyse aynı şeyi yaşadım.Şimdiki aracım hala sesiz bakalım yakında onada alışırım
Bazen bakıyorum adamın arabası trampet çalıyor ama adam hiç oralı değil gayet mutlu arabasıyla..2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozgurcetinArabaya arkadaşlarım bindiği zaman maşallah hiç ses yok fısır fısır diyorlar ama bana hiç öyle gelmiyor.
Fazla pinpirikliyiz galiba bu konuda
Velhasıl pimpirikli olmak birşeyden memnun olamyı çok zorlaştırıyor, arkadaşlar çok sessiz diyorsa bence daha fazla sorun etmeyin2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
Yorum