Ynt: Küçük hız denemem. Motor tamam demiyor gidiyor MaşAllah
İstanbul Düzce yolu keyifli bir yoldur ve rampa aşağı inişli çıkışlıdır o yolda 245 le imzam vardır neyse
eğer son limitleri zorlamak istiyor iseniz viteslerinizi doldurmanız lazım erken vites atarak hızlanma ivmenizi kesiyorsunuz örnek videoda 0:20 ler de vitesi 5 attınız olmaz 4 viteste 210-215 görmeden vites atmayın 250 ve üzeri hıza çıktığınızda ekonomi için 6 vitese geçin yoksa 230-240 baremini geçemezsiniz.
bu arada hızın felaket olduğunu unutmayalım heyecan olsun diye deneme yapmayalım.
kazasız belasız sürüşler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ben zaten dibine kadar asılmadım o yüzden son limitte vites değiştirmedim yoksa dediğiniz çok doğru 4te 210 nu çok rahat görür araba.
daha önce 263te gördüm arabamla
yanlız yol boş değildi çok fazla hep en sol şeritte kaldım yan şeritlerden çalmadım zaten lastikler michelin sport pilot3 yola sakız gibi yapışıyo gerek kalmıyo güven veriyo.
videoda dikkat edersemiz direksiyonu hafif çeviriyorum yol dümdüz değil virajlarda geliyodu o yüzden 230 - 240 aralığında kaldım bideki önümdeki sol şerittekilere göre hareket ettim yolu boşaltmasını yoksa basıpta gitmemezlik ten değil.
1:27 de 255 şi görüyorum zaten korna çalıyorum önümdeki araç sol şeridi boşaltsın diye yoksa çok rahat 260 üstüne çıkardım yine
263 mü? Aracınız stok mu?
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Araçlarımız güzel. Bende Yozgat dönüşü ist- ankara otabanında 253 ü gördüm. LPG power ile Bastıkça gidiyor. Ama olayın güzelliği şu; yanımdakiler göstergeden bi haber oldukları için hızı anlayamıyorlar. Konfor süper.
Yorum