Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Far Yıkayıcılarının Çalıştırılması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Far Yıkayıcılarının Çalıştırılması

Arkadaşlar far yıkayıcılarının nasıl çalıştırıldığını bilmiyorum cahilliğime verin yardım ederseniz sevinirim
    Beyaz tutkudur.

Ynt: Far Yıkayıcılarının Çalıştırılması

Farlarınız açıkken silecek kolunu kendinize doğru 3 saniye çekili tuttuğunuz zaman farlarınızın su püskürtmeside çalışır. 2 defa aralıklı olarak su atar.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
      Farlarınız açıkken silecek kolunu kendinize doğru 3 saniye çekili tuttuğunuz zaman farlarınızın su püskürtmeside çalışır. 2 defa aralıklı olarak su atar.
      Teşekkürler
      Beyaz tutkudur.

Yorum

Aracınızda, araç kullanım kitapçığı yok mu ya da ''Ben zaten ayda bir kitap bile okumam'' mı diyorsunuz?
        Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
          ama çok yakınında durmayın yoksa sizide bi qüzel sabunlar

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Kitapçık varda şimdi nerde allah bilir Yok kitap okurum okadarda değil muratt bey yorumunuza çok güldüm gerçekten faydalı oldu yoksa direk karşısına geçip açmaya çalışıcaktım
            Beyaz tutkudur.

Yorum

oldukça basınçlı püskürtüyor ve çok yakınında durursanız üstünüz başınız köpüğe bürünebilir diye uyarmak istedim hemen yan tarafında değilde ön kısımda birazda ilerde durarak izleyebilirsiniz sistemin nasıl çalıştığını

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
              X