Bugun sabah ise giderken motor sogukken( ilk calistirmadan sonra 3 km gitmisken)sogutucu suyu az uyarisi aldim kenaea cektim baktim seviye normaldi uyariyi kapattim motor isinmistir belki su yukselmistir diye dusundm ise gitti aksam cikista baktm sogukken motor seviyeler resimlerdeki gibi sizce su eklemeli mi ?su nereye kadar olmali aracin altinda veya baska bir yerinde su vs Bir şey yoktu sizce su ekle meli mi ve uyarıyı bir daha hiç vermedi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sogutucu su az mi ?
Collapse
X
-
Ynt: Sogutucu su az mi ?
Belki rampa vs.. bir yerde giderken sensör algılamamış olabilir
kapağı açtıktansonra normal bir şekilde kapatın çok güç kullanarak kapatmayın
müsait zamanınızda servise kontrol ettirin 2 dk kafanız rahat olsun.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Suyunuz azalmış, ek yeri gibi duran yere kadar koyun, hatta az bişey üstünde de olabilir. Kapağı kapatırken diş atlatmadığınıza emin olun. Bir de tabi ki beni ilgilendirmez ama motorunuz çok kirlenmiş ya onu bi temizleseniz ne güzel olur2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Bende aynı uyarıyı almıştım. Benim seviyemde seninle hemen hemen aynıydı. Kullanma kılavuzundaki talimat gereği marketten aldığım temiz içme suyunu hazneye doldurup boğum seviyesinin biraz üzerine çıkardım. Bunu yapmadan önce antifriz durumum -28'e kadardı ölçtürmüştüm ama su ekleyince derişim ne oldu bilmiyorum, lakin fazla düşmemiştir kanımca. Ama ktapçığın dediği 1:1 oranında ekleme yapmak. Bende o an antifriz yoktu, yarım litreden az fazla su eklemek zorunda kaldım.
Yorum
Yorum