Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyin Arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Beyin Arızası

İyi dilekleriniz ve cevaplarınız için teşekkürler. Tornado ben Delphi marka bobini 190 TL'ye almıştım ama GM Delphi mi yazıyordu hatırlayamıyorum. Bir de bugün bir arkadaşım söyledi, LPG'li araç bujileri orijinallerinden farklı oluyormuş ki benim bujiler 4 veya 5 tırnaklı orijinal GM bujilerden. Bobini değiştirirken bujileri de değiştirmemi önerir misiniz? Önerirseniz de hangi tip bujiden almalıyım sizce?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TTuna
      İyi dilekleriniz ve cevaplarınız için teşekkürler. Tornado ben Delphi marka bobini 190 TL'ye almıştım ama GM Delphi mi yazıyordu hatırlayamıyorum. Bir de bugün bir arkadaşım söyledi, LPG'li araç bujileri orijinallerinden farklı oluyormuş ki benim bujiler 4 veya 5 tırnaklı orijinal GM bujilerden. Bobini değiştirirken bujileri de değiştirmemi önerir misiniz? Önerirseniz de hangi tip bujiden almalıyım sizce?
      Kardeş,190 TL olan sadece Delphi,GM Delphi değil.
      http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...M,PR-2080.html
      Bu siteden alabilirsin,orijinal ve faturalı. Bujileri de değiştirme,orijinal en iyisidir.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

LPG için insignia ya buji değişimi gerek yok. 5 tırnak ne ola ki ?

Ayrıca, motor üst kapağında ecotec yazan bölümü kolayca sökebilirsiniz. Altında Bobinin üst bölümünü görüceksiniz. Sol tarafa doğru GM delphi yazısını görürsünüz.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
          LPG için insignia ya buji değişimi gerek yok. 5 tırnak ne ola ki ?

Ayrıca, motor üst kapağında ecotec yazan bölümü kolayca sökebilirsiniz. Altında Bobinin üst bölümünü görüceksiniz. Sol tarafa doğru GM delphi yazısını görürsünüz.
          190 TL ise sadece Delphi'dir. GM Delphi alamaz o fiyata, sanmam...
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Geçmiş olsun araç sıcakken yapmıyor anladığım bence subaplardan olabilir aracın lpg markası nedir kaç bindir lpgli

Yorum

Aracı yarın Iğdır'da Bosch servisinde göstereceğim. Araç 0 km.deyken LPG montajı yapılmış şu an 94000'de. Beyin ve bobin üzerine iyice yoğunlaştık ustalarla, yarın tekrar PC'ye bağlatıp sorunu tam anlamıyla görmüş olmayı umut ediyorum.

Yorum

Tekrar merhaba arkadaşlar. Aracımı bir aydır göstermediğim usta ve servis kalmadı. Araçta kesin olarakhalen sorun bulunamadı. Beyin olmadığını söyleyen ustalar çoğunlukta. Önerebileceğiniz bir yer var mı doğu anadolu bölgesinde. Artık çok sıkıldım uğraşmaktan ve yaptıramamaktan...

Yorum

Örnek; Bir usta elektrik tesisatını kontrol edip normal dese o normal olmayabilir. Aynı durumu başka ustaylada paylaşın. Yani elediğiniz nedenler belki asıl sorundur.

Motor bloğunuzda çatlak olma ihtimali de var. Kars gibi soğuk bir memlekette antifiriz sorunları olabilir mi? Bloğu kontrol etmekte öyle kolay değil. Yine de bu ihtimali de gözönüne alın.

Sorun, basit bir elektrik sistemi arızası da olabilir. Çoğu sorun birbiri ile karakteristik özellikleri benzer.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

TTuna bu konudaki fotoğraflarda subaplardaki aşınmayı görebilirsiniz. Bence sizin araçtaki sorun da bu.
                    http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12247.0

Diğer konuları da okumanızı tavsiye ederim...

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                    X