Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL soru

Merhaba ;
    daha önceden yazılmış ama dikkatimden kaçmışsa kusuruma bakmayın bir sorum olacak.
    Gündüz farları hava tam kararmadan loş aydınlıkta otomatik olarak geceye geçiyor.
    Bu tam karanlık olmadığı anlarda sadece gündüz farı olarak kullanmak mümkün mü acaba ?
    1.6 T - COSMO - DVD 800

Ynt: AFL soru

Farları otomatik moddan çıkartırsanız olabilir sanırım.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
      ozaman gündüz de yanmıyor , kısaları kapatınca da parklar gündüz farı kadar parlak olmuyor...
      1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Belli bir aydınlık oranının altında aydınlatma ihtiyacı olduğu için, otomatik olarak farlar yanar. Yazılım olarak buna müdahale edilmediği sürece, o aydınlık oranının altındaki loş ışıkta farlarınız otomatik olarak yanacaktır.

Gündüz farlarını loş ışıkta kullanmak istiyorsanız, AFL'nin temel yazılımına müdahale edilmelidir. Bu da tavsiye edilen bir durum değildir.
        1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Autonun sağında sağlı sollu ışık işareti var.Ona getirirseniz olur.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kartalbey
            Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            ozaman gündüz de yanmıyor , kısaları kapatınca da parklar gündüz farı kadar parlak olmuyor...
            Gündüz farı her durumda yanıyor istesekte kapanmıyor diye biliyorum.
            2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Bende gündüz farı kapatılamaz diye biliyorum.İnsigniada nasıldı unuttum ama her durumda araç çalışırken yanması gerekiyor.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Gündüz aydınlıkta gündüz farı güçlü yanıyor, AUTO modunda hava karardığında kısalar yanmaya başlıyor, kısalar yanarken AUTO dan park farına alırsanız kısalar sönüyor parklar kalıyor ancak parklar gündüz modundaki kadar parlak yanmıyor.

Demek istediğinizi anladım ama maalesef "karanlık havada" gündüz farlarını kullanamıyoruz.
                2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                  Gündüz aydınlıkta gündüz farı güçlü yanıyor, AUTO modunda hava karardığında kısalar yanmaya başlıyor, kısalar yanarken AUTO dan park farına alırsanız kısalar sönüyor parklar kalıyor ancak parklar gündüz modundaki kadar parlak yanmıyor.

Demek istediğinizi anladım ama maalesef "karanlık havada" gündüz farlarını kullanamıyoruz.
                  Anlaşılmıştır teşekkür ederim....
                  1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

farları sıfır konumuna getirirseniz gündüz farı da kapanır
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Benim far anahtarı sıfır konumunda kalmıyor oraya getirince hemen geri auto konumuna geliyor.ben o şekilde çalıştığını düşünüyordm.bozuk sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
                        Benim far anahtarı sıfır konumunda kalmıyor oraya getirince hemen geri auto konumuna geliyor.ben o şekilde çalıştığını düşünüyordm.bozuk sanırım.
                        yok öyle çalışıyor zaten sıfıra ilk getirmede gündüz farları dahil herşeyi kapatıyor, tekrar sıfıra getirince geri auto'ya dönüyor.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
                          yok öyle çalışıyor zaten sıfıra ilk getirmede gündüz farları dahil herşeyi kapatıyor, tekrar sıfıra getirince geri auto'ya dönüyor.
                          Allah razı olsun.yeni bişey daha öğrenmiş oldum

Yorum

Gunduz gece hassasiyeti de bir tuhaflasti. Mesela bugun gunesli havada gece modundan gunduz moduna gecmesi 4-5 dakika surdu. Daha onceki araclarimda gunesi gorur gormez gunduz moduna geciyordu. Sistemmi bozuluyor yoksa parametrik birsey midir? Bilgisi olan var mi?
                            1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kartalbey
                              Gunduz gece hassasiyeti de bir tuhaflasti. Mesela bugun gunesli havada gece modundan gunduz moduna gecmesi 4-5 dakika surdu. Daha onceki araclarimda gunesi gorur gormez gunduz moduna geciyordu. Sistemmi bozuluyor yoksa parametrik birsey midir? Bilgisi olan var mi?
                              benim araçda da bazen öyle yapıyor 4-5 dakika değil fakat 1 dakika kadar sürüyor
                              şöyle olduğunu varsayıyorum; güneşin geliş açısından kaynaklı olabilir

Yorum

İşleniyor...
                              X