Aracım gelmedi henüz , 9 gün daha var bende bu konuyu açayım dedim, yapacak şey olmayınca böyle oluyor ihihi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1,6 cdti dizel yakıt tüketimi
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1,6 cdti dizel yakıt tüketimi
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Aracım gelmedi henüz , 9 gün daha var bende bu konuyu açayım dedim, yapacak şey olmayınca böyle oluyor ihihi
Yorum
-
Yaklaşık 250 km yaptım bunun 150'si şehir dışıydı. Birkaç kere sport modunda son hız denemesi, haricinde 120-130-140 arası
Kalanı şehir içi tour modunda normal kullanım
8.2 lt/100 km tüketim yaptı.
Kasmadan 7.5 litre ortalama verir, uğraşarak 7 litreye düşürülür benim tahminim.
Yeni aldığımız Passatta hiç basmamıza rağmen 7.5 lt ortalama var şu an.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Arkadaşlar 1.6 dizel insignia şehir içi nasıl 9 yakmaz diyebiliyorsunuz? İnsignianın kasası ağır boş ağırlığı bile istanbul trafiği de malum 1.6 hacim o arabayı kaldırmaz en iyi 8.7 falan yaparsınız o da belki istanbul için konuşuyorum. Ayrıca ben 2.0 dizel kullanıyorum şehir içi 9 9,1 gibi bi rakam var bence ekonomik değil 1.6 dizel tamamen araba satsın diye yapılmış bişey.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Benim test sürüşü yaptığım araç 800 km de ve 6,8 di
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VasiiliZaitsevOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Benim test sürüşü yaptığım araç 800 km de ve 6,8 di"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Tabii ki ağırlık sebebiyle çok yapacaktır ama benim tahminimde Antalya içi 7 lt'nin altında yakar burada yokuş yok ve tabiki İstanbul değil
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VasiiliZaitsevOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Benim test sürüşü yaptığım araç 800 km de ve 6,8 di
Benim kullandığım 1.6 dizel ile ben az yaksın diye kasmadım, 1 Topkapı, 1 sarıyer trafiğine girdim, akşam Trabzon parkta üyelerimiz 4-5 sefer kısa mesafede gazladılar, oradan çıkışta basa basa rivaya gittik, geri dönüşte 130-140 temposunda kullandık, aracın yine yaktığı 8,6 litre idi.
Bu verileri kabullenmek bu kadar zor olmamalı
6,8lt veriye karşılık arabayı bilmeden, test yapılan güzergahı bilmeden "aracı boş yolda kullanıyorlardır" demek ne kadar geçerli bir kavram?InsigniaTEAM
Yorum
-
Arkadaşlar Farkındaysanız ben insignia yı kötülemedim ve kıyasladığım yer İstanbul ve trafiği. Merter olsun maslak olsun 1.6 ve 2.0 dizel otomatik bir arabayı getirin hergün kullanın ki bu günlere göre değişiyor ortalamayı görelim. Bu arada 1.4 ilede kıyaslamadım farkındaysanız 1.6 ve 2.0 için konuştum. İnsanların zaten gaza gelip bu arabayı almasının sebebi 1. vergi konusu 2. 1.6 araç aa az yakar olayı. Neye göre az yakar neden az yakar 1.6 araç ağırlık hemen hemen aynı beygir 136 beygir ki pek farketmez kasa ağır ama hacim küçük dediğiniz verilere ulaşmanız çok zor. Bu arada sadece 2.0 kullanan birisi değilim ben ve çalışma arkadaşlarım opelin hemen hemen her modelini kullandık kullanıyoruz da 1.3 astra maslak bayrampaşa arası trafiksiz düz vites araba 7.0 ortalama ile gidiyorsa 1.6 insignia otomatiğin ortalamasını hesap etmek çok zor olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca hava şartları da çok önemli yağışlar geldiği zaman o oran dahada artıcak. Test aracını kalkıp da trafik de kullandırmadıklarına göre ortalamasının da düşük olması olağandır arkadaşlarım. Antalyada ki arkadaşım üzerine alınmasın sakın tamamen ist için konuşuyorum. Aynı segmentte de değerlendirmek gerekirse passat jetta örnek gösteriliyor. BMW 3.20 d ile kıyaslayalım derim.
Yorum
Yorum