Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Torpido ön konsol ve ön takım gıcırtısı öneri ve çözümler.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Torpido ön konsol ve ön takım gıcırtısı öneri ve çözümler.

2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

10 numara araba, işe ya da eve giderken neredeyse tüm stresimi alıyor ama şu son günlerde aniden soğuyup gene geri birden ısınan havalarla vites konsolundaki çıtırtılar da olmasa..

Mübarek yoldaki şeritlerden gelen titreşimle hatta frene basınca bile çıtır çıtır ötüyor.

Kendim yapmaya vaktim yok, tek serviste 130km ötedeki Çanakkale de + servis iyi yapabilecek mi orası da muamma!!
      2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
        10 numara araba, işe ya da eve giderken neredeyse tüm stresimi alıyor ama şu son günlerde aniden soğuyup gene geri birden ısınan havalarla vites konsolundaki çıtırtılar da olmasa..

Mübarek yoldaki şeritlerden gelen titreşimle hatta frene basınca bile çıtır çıtır ötüyor.

Kendim yapmaya vaktim yok, tek serviste 130km ötedeki Çanakkale de + servis iyi yapabilecek mi orası da muamma!!
        Yukarıdaki fotoğraflarıma bakarak da yapabilirsiniz bir pazar günü...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
          Yukarıdaki fotoğraflarıma bakarak da yapabilirsiniz bir pazar günü...
          Aslını isterseniz önceki aracım Astra nın orta konsolunu ve gösterge tablosonu kendim söküp bağlantı ve temas noktalarını temizleyip teflon bantla destekleyip geri toplamıştım ancak son aylarda üzerimde tuhaf bir ağırlık var ve değil demonte işlemlerini, detaylı boya bakımını bile haftalardır gözüm kesmiyor, zaten çarşamba günü için uzakta da olsa servisten bu işlem için randevu aldım.

Emekleriniz ve önerileriniz için yine de teşekkürler.
          2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Bu gün babamla beraber Fotoğraflardaki gibi bizde iki taraflı bantlarla orta konsolu yapıştrdık resmen belirgin bi ses azalması oldu teşekkürler

Yorum

sprey silikon kullanabilirsiniz işe yarıyor. astrada ve jetta da işe yaramıştı. denemekte fayda var. halen bagajımda durur aracım daha 6000 km bu tür sesler yok ama gelme ihtimali yuksek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirkls
                Bu gün babamla beraber Fotoğraflardaki gibi bizde iki taraflı bantlarla orta konsolu yapıştrdık resmen belirgin bi ses azalması oldu teşekkürler
                Ben teşekkür ederim,orta konsolun yan kapaklarını sökünce iki vida karşılayacak sizi,o vidaları sıkmayı unutmayın ve oralardaki birleşim yerlerini sprey silikonla ya da sıvı gresle yağlayın.Ses kalmaz...

Yorum

İşleniyor...
                X