Ynt: Torpido ön konsol ve ön takım gıcırtısı öneri ve çözümler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Torpido ön konsol ve ön takım gıcırtısı öneri ve çözümler.
Collapse
X
-
10 numara araba, işe ya da eve giderken neredeyse tüm stresimi alıyor ama şu son günlerde aniden soğuyup gene geri birden ısınan havalarla vites konsolundaki çıtırtılar da olmasa..
Mübarek yoldaki şeritlerden gelen titreşimle hatta frene basınca bile çıtır çıtır ötüyor.
Kendim yapmaya vaktim yok, tek serviste 130km ötedeki Çanakkale de + servis iyi yapabilecek mi orası da muamma!!2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca10 numara araba, işe ya da eve giderken neredeyse tüm stresimi alıyor ama şu son günlerde aniden soğuyup gene geri birden ısınan havalarla vites konsolundaki çıtırtılar da olmasa..
Mübarek yoldaki şeritlerden gelen titreşimle hatta frene basınca bile çıtır çıtır ötüyor.
Kendim yapmaya vaktim yok, tek serviste 130km ötedeki Çanakkale de + servis iyi yapabilecek mi orası da muamma!!2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoYukarıdaki fotoğraflarıma bakarak da yapabilirsiniz bir pazar günü...
Emekleriniz ve önerileriniz için yine de teşekkürler.2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emirklsBu gün babamla beraber Fotoğraflardaki gibi bizde iki taraflı bantlarla orta konsolu yapıştrdık resmen belirgin bi ses azalması oldu teşekkürler2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum