İyi günler arkadaşlar 2012 1.4 benzinli insignia aracım bir süredir start-stop sistemini çalıştırmayı durdurdu.Buradaki bir özel serviste bilgisayar bağlantısında aracımın fren yapıp durduğumu anlamadığı için start stop yapmadığını söylediler.Daha önce buna benzer sıkıntısı olan ya da aracın beynindeki modüllerden değiştiren arkadaşlardan fikir alabilir miyim ? tamir ettirme ya da bu haliyle kullanmaya devam etme konusunda saygılarımla keyifli sürüşler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracın fren yaptığını anlamaması
Collapse
X
-
Ynt: Aracın fren yaptığını anlamaması
ilk defa sizden duydum boyle bir şey.. aracın durup durmadıgını anlamaması gibi bir olayı.. çözüm olursa yazarsanız seviniriz.. bu konu ile ilgili cok konusuldu.. yukarıda ara butonuna start stop yazarsanız bir cok konu var.. yorumları okumanızı tavsiye ederim..
-
Orjinal yazı sahibi: medrenBenim araba guncellendikten sonra el freni indirirken frene bastigimi algilamiyordu,sizinki gibi mi bilmiyorum ama daha sonra araci bilgisayara baglayarak fren ogretmesi yaptik ve sorun cozuldu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenStart stop icin degildi,ama fren sensorune ogretme yapildi zaten bilgisayar soyluyor tam bas yarim bas basma falan diye
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: medrenStart stop icin degildi,ama fren sensorune ogretme yapildi zaten bilgisayar soyluyor tam bas yarim bas basma falan diye
Kitapçığında okuduğum AGM standardında start-stop akü kullanılması öneriliyor. Ve sonradan araca takılan oem navigasyonlar yüzünden start-stop'un belli bir süre sonra çalışmayı durdurduğunu duymuştum. Aklıma gelenler bunlar.Life begins @ 4000 RPM
Yorum
-
alala
Orjinal yazı sahibi: medrenBenim araba guncellendikten sonra el freni indirirken frene bastigimi algilamiyordu,sizinki gibi mi bilmiyorum ama daha sonra araci bilgisayara baglayarak fren ogretmesi yaptik ve sorun cozulduMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekalkiciOrjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: medrenStart stop icin degildi,ama fren sensorune ogretme yapildi zaten bilgisayar soyluyor tam bas yarim bas basma falan diye
Merhaba, Benim aracım da 2012 1.4t . Araç hiç yazılım güncellemesi almadı. Üzerinde orjinal aküsü var değişmedi. Start-stop hiç çalışmamazlık yapmadı nazar değmesin
Kitapçığında okuduğum AGM standardında start-stop akü kullanılması öneriliyor. Ve sonradan araca takılan oem navigasyonlar yüzünden start-stop'un belli bir süre sonra çalışmayı durdurduğunu duymuştum. Aklıma gelenler bunlar.
Aynen. Benim araçta da hiç çalışmamalık olmamıştı. Acaba diyorum, üretilen serilerle ilgili olabilir mi?
Bu öğretme işini anlamadım. Sensör arızası için mi kullanılıyor tabir. Çünkü bir bilgisayar programlanır, sonra sensörlerini kullanarak çalışır. Şimdi bu özel servis yazılım ile mi oynayacak. Hem yetkili servisin haberi olmayan yazılım mı olur?
Kafam karıştı...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: ekalkiciOrjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: medrenStart stop icin degildi,ama fren sensorune ogretme yapildi zaten bilgisayar soyluyor tam bas yarim bas basma falan diye
Merhaba, Benim aracım da 2012 1.4t . Araç hiç yazılım güncellemesi almadı. Üzerinde orjinal aküsü var değişmedi. Start-stop hiç çalışmamazlık yapmadı nazar değmesin
Kitapçığında okuduğum AGM standardında start-stop akü kullanılması öneriliyor. Ve sonradan araca takılan oem navigasyonlar yüzünden start-stop'un belli bir süre sonra çalışmayı durdurduğunu duymuştum. Aklıma gelenler bunlar.
Aynen. Benim araçta da hiç çalışmamalık olmamıştı. Acaba diyorum, üretilen serilerle ilgili olabilir mi?
Bu öğretme işini anlamadım. Sensör arızası için mi kullanılıyor tabir. Çünkü bir bilgisayar programlanır, sonra sensörlerini kullanarak çalışır. Şimdi bu özel servis yazılım ile mi oynayacak. Hem yetkili servisin haberi olmayan yazılım mı olur?
Kafam karıştı...
Yorum
-
Benim aracimda da sonradan takilan navigasyon hatta arka koltuk kafalarinda ekran var bende akuden oldugunu tahmin ediyordum akuyu olctuklerinde zayiflik olmadigini soylediler. bilgisayara baglayinca sorun modullerden denildi ancak bahsettiginiz "Öğretme " isini duymamistim daha fazla bilgisi olan varmi acaba
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: ekalkiciOrjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: medrenStart stop icin degildi,ama fren sensorune ogretme yapildi zaten bilgisayar soyluyor tam bas yarim bas basma falan diye
Kafam karıştı...
hayır benim araçta hiçbir harici aksesuar yoktu... hiçbir problem olmadı Allah'a şükür...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yorum
Yorum