Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DİZEL ENJEKTÖR TEMİZLEYİCİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DİZEL ENJEKTÖR TEMİZLEYİCİ

Würth dizel enjektör temizleyici kullanıyorum 4 depoda 1 yakıta atıyorum ama bunun yararları veya Zararı varmı pek anlayamadım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Ynt: DİZEL ENJEKTÖR TEMİZLEYİCİ

Insigniada 2 kere kullandım ancak ben de bişey anlayamadım Yakıt değeri motor sesi değişen bişey olmadı.Bende bıraktım.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ben Megane dizel aracımıza en az 2 bakımda bir (20000km) enjektör temizleyici koyduruyorum. Siz biraz sık koyuyorsunuz gibi geldi. Bizim araç Euro3 motora sahip. Belki de bu yüzden o kadar sık koymak gerekmiyordur. Yakıtın temizliği bakımın niteliği bile süreyi etkiler diye düşünüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

bununla ilgili yabancı bir otomobil programında eski otomobil üzerinde testler yapıldı ve en kötü yakıt sistem temizleyici katkının bile faydalı olduğu tespit edildi.

Yorum

Ben bir tam depoda pas geçip diğer tam depoda mutlaka koyuyorum. Yani bir katkılı bir katkısız depo harcıyorum. Ne faydasını gördüm? Hiç. Ne zararını gördüm? Hiç. Niye koyuyorum? Vitamin almak gibi olduğuna inanıyorum biraz. Bakımın zararı olmaz, çok pahalı bir şey de değil neticede. Yararının uzun vadede daha net görmeye başlayacağıma inanıyorum. Hayırlısı bakalım.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            Ben bir tam depoda pas geçip diğer tam depoda mutlaka koyuyorum. Yani bir katkılı bir katkısız depo harcıyorum. Ne faydasını gördüm? Hiç. Ne zararını gördüm? Hiç. Niye koyuyorum? Vitamin almak gibi olduğuna inanıyorum biraz. Bakımın zararı olmaz, çok pahalı bir şey de değil neticede. Yararının uzun vadede daha net görmeye başlayacağıma inanıyorum. Hayırlısı bakalım.
            5000 km de bir kullanılması tavsiye edilmektedir.

Yorum

Her 40 bin e bir Carbon Clean yaptırmak daha iyi olmaz mı peki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
                Her 40 bin e bir Carbon Clean yaptırmak daha iyi olmaz mı peki
                Daha iyi olur evet, ben onu da yaptırıyorum.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
                  Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  5000 km de bir kullanılması tavsiye edilmektedir.
                  Dipnot: Würth için bu değer 2.000'dir.

Yorum

İşleniyor...
                  X