Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Cosmo Kışlık Lastik Ölçüleri ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Cosmo Kışlık Lastik Ölçüleri ?

İyi günler arkadaşlar. Sizden bir öneri isteyeceğim.
    Aracımda cosmo jant var teker olarak yazlık 245 45 18 kullanıyorum. Kışlık lastik ise bu taban genişliğinde sıkıntı yaşatır deniyor kayma konusunda falan sorun yaşarım gibi. Ben 225 50 18 düşünüyorum kışlık olarak ama uyarmı uymaz mı veya görüntü kötü mü durur. Sizce ne yapmalıyım ?
    ı
    İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Ynt: İnsignia Cosmo Kışlık Lastik Ölçüleri ?

Aracın kitabında kışlık için uygun olan ölçüler sıralanmış durumda. Ayrıca internetten lastik boyutu hesaplama diye aratırsanız hangi ölçülerin uygun olduğunu bulabilirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aracın kitapçıkları yok. Ayrıca kullanıcı yorumu almak daha sağlıklı. Fabrika verilerini pek dikkate almıyorum.
      İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Zincir takmayacaksınız sıkıntı olmaz.. görüntü nasıl olur bilemiyorum.. kitapcikta belirtilen 225 yada 235 45 18.. oda zincir payı bırakılmış.. ben yaz kış 245 45 18 kullanıyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

19 jant varsa hangi ölçülerde kışlık lastik takmak gerekiyor ?
          2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Aynı soruyu bende soracağım. 19luk lastiklerin kışlıkları hakkında bilgisi olan var mı? Bir de lastik basınç sensörleri arıza verebiliyormuş kışlık takınca??
            2015 1.6 dizel otomatik insignia cosmo stil paket+koltuk ısıtma

Yorum

İşleniyor...
            X