Duyuru

Collapse
No announcement yet.

afl far arızası YARDIMMM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: afl far arızası YARDIMMM

abi bu mevsimde bizim bu farlara ne oluyor bilmiyorum. ben 1 ay önce farın su almasıyla yanan beyin sonrasında özel opel servisine gittim ve bana far beyni ve far tamiri için 560 lira para istediler. 260 beyin 300 tamir gel gegelim aracı tamir ettikten 2 gün sonra yine aynı sorun ve yine beyin yandı. aracı götürdüğüm yere gittiğimde farınızın değişmesi gerek dediler ve bunu bana daha önce söylememelerine ramen size söyledik diye direttiler. Lanet olsun deyip çıktım ve parçacıya gidip 1500 liraya far beyni ve far aldım orjinal. inşallah bu sorunla bir daha karşılaşmam.
    ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benimde başıma geldi. Orjinal hellayı 230 tl'ye aldım taktım. 800 tl vermek işime gelmedi.
        Ayrıca cam silikonu ile farın üstündeki contayı silikonladım.
        Bir daha buğulanma falan olmadı.
        tavsiyedir.

Yorum

bende bugün atm ye gittim adam cihaza bile bağlamadı

yok incelemesi lazımmışta herşey olabilirmişte bugün brakırsam bitmeyebilirmiş pazartesine kalabilirmiş falan filan

resmen başından savdı

Yorum

araciniz sorunu giderilmedi sanirim??
            2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Geçmiş olsun.
              [Center]    
                                     1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

bende de bu akşam ilk defa afl arızası verdi.. ama farların çalışmasında bir sıkıntı yok gibi.. yarın detaylı bir inceleme yapacağım..

Yorum

aslında sorun ve çözüm belli ama ben acele etmiyorum farın çalışmasında sorun olmayınca acele etmedim ama ekrandaki arıza uyarısı canımı sıkıyo

bugün beyin siparişini veriyorum iki güne çözeceğiz

Yorum

Valla farı değiştirmek en garanti çözüm. Ben 1 haftada 2 beyin yaktım sizde far sipariş etseniz daha garanti bir onarım olur.
                    ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mujdat91
                      Valla farı değiştirmek en garanti çözüm. Ben 1 haftada 2 beyin yaktım sizde far sipariş etseniz daha garanti bir onarım olur.
                      far okadar terleme yapmıyor gibi
                      sürekli kontrol ediyorum . umarım tekrar nüksetmez ..

Yorum

geçen günlerde benimde başıma geldi maalesef, bir anda durduk yere afl arızası verdi farlar çalışırken araç selektör yapmıyordu farlar kapalı iken selektör yapıyordu akü kutup başını söküp takmamla düzeldi çok şükür şuan bir problem gözükmüyor.

Yorum

işin tuhafı benim farlarda hiçbir problem yok bütün fonksiyonları çalışıyor ama ekrandaki o arıza uyarısı DELİ EDİYOR BENİ

Yorum

uyarı varsa kesin bir yerde bir sorun vardır opelin hata ölcüm aralıkları çok kesin ve tolerası olmayan bir yapı en ufak bir direnç düşüsünde hata algılar bunların böyle olması tamamen bizim için unutmayalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

haklısın abi maalesef bizler araçlarımız hiç masraf çıkarmasın istiyoruz ))
                              bugün sipariş ettiğim beyin geldi yarın akşam montajı yapacağız umarım sadece beyin masrafı ile kurtarırım

Yorum

Merhaba sol camurluktaki sensör altı okuyucu temizlenir ise düzelir.ben söküp temizledim arıza düzeldi.

Yorum

İşleniyor...
                                X