Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yurtdışı görevim sebebiyle 4 aydır yatan aracım ile ilgili yapmam gerekenler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yurtdışı görevim sebebiyle 4 aydır yatan aracım ile ilgili yapmam gerekenler

Arkadaşlar merhabalar.

Eşimle yurtdışı görevimiz sebebiyle aracımız 4 aydır garajda yatıyordu. Bu süreçte hiç Türkiye'ye gelemedim. Aracıda kimseye emanet etmedim. Bu konuda biraz rahatsızım açıkçası

Dün akşam itibariyle döndük. Çok özlediğim aracıma hemen koştum. Fakat aküsü bitmişti. Kapısı açıldı km göstergesi çalışıyordu fakat hemen arkasından tüm enerji kesildi. Bugün servis çağıracağım.

Bu kadar süre yatmış araçta sizce ne gibi sorunlar çıkabilir? Aküsünü değiştirmek gerekir mi? Yapmam gerekenler nelerdir?
    2014 Insignia 1.6 SIDI AT Cosmo Beyaz + 2015 Polo Comfortline 1.2 TSI DSG

Ynt: Yurtdışı görevim sebebiyle 4 aydır yatan aracım ile ilgili yapmam gerekenler

Öncelikle hoşgeldiniz

Yapmanız gereken başka bir araçtan aküyü şarj edin ve kullanmaya başlayın akünüz düzelir

Lastikleriniz bira sırt yapmıştır biraz yol yapın oda düzelir

Sıkıntı yapmayın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Yurtdışı görevim sebebiyle 4 aydır yatan aracım ile ilgili yapmam gerekenler

Sıkıntı olmaz, akü bozulduysa değişir. Yoksa gerek yok, lastiklerinizi şişirin. Güle güle binin...
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Sıkıntı yok ama bir daha bu kadar uzun gidecekseniz
        Bizden birisine emanet edin gül gibi bakarız

Özellikler tekerler sıkıntı yaratabilir iyice kontrol edin

Yorum

Ben uzakyol kaptanıyım ve aracımı 6 senedir 6 aylık periyotlarda kullanmadan garajda bırakıyorum.Aracım 38500 km de.

Eğer imkanınız varsa yedek anahtarı bir tanıdığınıza bırakın ve 2 ayda bir motor iyice ısınana kadar çalıştırsın.Motor yağı çektiği rutubeti atacak,akünüz sarj olacaktır.Hala orjinal aküyü kullanıyorum.
          Birkaç metre ileri ve geri hareket ettirmek yeterlidir.Lastiklerin yere temas ettiği yerler değişsin.Gerekirse lastik havalarını takviye edin.

Fren disklerinde paslanma olabilir,ilk kullanımda normale dönecektir.
          Bunlara dikkat ederseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız,dert etmeyin.

2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

bir de araca yavaşdan yüklenin şöyle ciğrelerine benzin gitsin

Yorum

İşleniyor...
            X