Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ortalama yakit gostergesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ortalama yakit gostergesi

Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
    Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
    en son bartına giderken sıfırladım şirinevler bpden fulledim depoyu araçı çalıştırdığımda 500 km gösteriyordu full depoyu boluya geldigimde 1240 km cıkmıştı ve beni şaşırtmıştı 100 tl 470 km yaptım ortalama
    Bu değerler BMW için mi
    evet 320d için geçerli şehir içi şuanda ortalamam 7 litre bmw de

insignia varken ortalamam şehir içi 13 litre idi
    Aynı performansta kullanınca ciddi fark çıkıyor iki araç arasında.Benim Opele yakıştıramadığım husus bu.Daha önce Şehiriçi performansı adı altında bir başlık açmıştım.Anlatmak istediğimin özeti bu.İnşallah birgün bu değerleri bizde görürüz.Tabii 90 km stabil cc açık giderek değil.
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

en son bartına giderken sıfırladım şirinevler bpden fulledim depoyu araçı çalıştırdığımda 500 km gösteriyordu full depoyu boluya geldigimde 1240 km cıkmıştı ve beni şaşırtmıştı 100 tl 470 km yaptım ortalama
      maşallah çok iyi yakmış

Yorum

Maşaallah hakikaten çok iyi yakmış. Yarım depo benzin ile 490 km gösteriyor. İşin garip tarafı yol bilgisayarı da yokuş aşağı 0,0 gösterirken bile gidilecek km azalıyor, gaza basınca artıyor. Tuhaf marka bu Opel

Yorum

İstanbul trafiğin de ortalamam 8.9 9.1 gibi değişiyor. Uzun yola çıktığımda sıfırlarım en son 2500 km civarı yaptım bu yaz tatilin de kilometrede 24 kuruş yaktı ortalama 5.7 5.8 gibi bir değeri gördüm. (47600 km) 2.0 130 hp dizel

Yorum

İşleniyor...
          X