Arkdaslar fotograf atamadim fakat basit bir soru aracimdaki ortalama yakit gostrrge sayisi uzun yol gittgim haldd 10.3 biriminden asagi ne dusuyor ne cikiyor bu konu hakkinda bilgisi olan var ise cevap verirse sevinirim hayirli haftalar tesekkurler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ortalama yakit gostergesi
Collapse
X
-
Ynt: Ortalama yakit gostergesi
Arabayı kontak açıp belli bir km gidip kapattığında iki mesafe arası ölçümü gösteren bir bilgi varmı bizim araçlarda? Sürüş1 Sürüş2 diye birşeyler var ama anlam veremiyorum.başka araçlarda bu bilgilere ulaşım çok kolay oluyor."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Arabayı kontak açıp belli bir km gidip kapattığında iki mesafe arası ölçümü gösteren bir bilgi varmı bizim araçlarda? Sürüş1 Sürüş2 diye birşeyler var ama anlam veremiyorum.başka araçlarda bu bilgilere ulaşım çok kolay oluyor.
Yorum
-
Sürüş 1 ve 2 aslında iki farklı söförün yapmış olduğu km yi gösterir ve ikiside sıfırlana bilir
Ortalama yakıtta sıfırlanır alala bir sorun olmaması lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXSürüş 1 ve 2 aslında iki farklı söförün yapmış olduğu km yi gösterir ve ikiside sıfırlana bilir
Ortalama yakıtta sıfırlanır alala bir sorun olmaması lazım"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACARen son bartına giderken sıfırladım şirinevler bpden fulledim depoyu araçı çalıştırdığımda 500 km gösteriyordu full depoyu boluya geldigimde 1240 km cıkmıştı ve beni şaşırtmıştı 100 tl 470 km yaptım ortalama"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACARen son bartına giderken sıfırladım şirinevler bpden fulledim depoyu araçı çalıştırdığımda 500 km gösteriyordu full depoyu boluya geldigimde 1240 km cıkmıştı ve beni şaşırtmıştı 100 tl 470 km yaptım ortalama
insignia varken ortalamam şehir içi 13 litre idi[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
Yorum